Read the Official Description

Welkom bij de Hillsborough Community College EMS Programma's.

Accreditatie:

De HCC EMS programma is volledig geaccrediteerd door de Florida Department of Health, het Bureau van Emergency Medical Services en biedt de meest actuele en up-to-date curriculum. Daarnaast is het de paramedicus programma geaccrediteerd door de Commissie over de accreditatie van het Pedagogisch Programma (http://www.caahep.org/) over de aanbeveling van de Commissie over de accreditatie van educatieve programma's voor de Emergency Medical Services Beroepen (CoAEMSP).

Onder auspiciën van de Emergency Medical Services-programma, studenten eerst gecertificeerd als een noodsituatie medische technicus en ten tweede als een paramedicus geworden. Afgestudeerden van de EMT en paramedische programma verdien een college credit certificaat.

Degenen die willen hun geloofsbrieven te verbeteren kan een Associate in Science Degree in Emergency Medical Services Associate's voort te zetten.

Disclaimer:

Alle inspanningen werden geleverd om te zorgen voor de informatie op de EMS Programs webpagina's is juist en actueel zijn. HCC en de webdesigner is niet verantwoordelijk voor de inhoud, fouten of omissies. De lezer wordt geadviseerd om te verwijzen naar een actuele Hillsborough Community College catalogus.

Program taught in:
Engels

See 11 more programs offered by Hillsborough Community College »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum