Welkom bij de Hillsborough Community College EMS Programma's.

Accreditatie:

De HCC EMS programma is volledig geaccrediteerd door de Florida Department of Health, het Bureau van Emergency Medical Services en biedt de meest actuele en up-to-date curriculum. Daarnaast is het de paramedicus programma geaccrediteerd door de Commissie over de accreditatie van het Pedagogisch Programma (http://www.caahep.org/) over de aanbeveling van de Commissie over de accreditatie van educatieve programma's voor de Emergency Medical Services Beroepen (CoAEMSP).

Onder auspiciën van de Emergency Medical Services-programma, studenten eerst gecertificeerd als een noodsituatie medische technicus en ten tweede als een paramedicus geworden. Afgestudeerden van de EMT en paramedische programma verdien een college credit certificaat.

Degenen die willen hun geloofsbrieven te verbeteren kan een Associate in Science Degree in Emergency Medical Services Associate's voort te zetten.

Disclaimer:

Alle inspanningen werden geleverd om te zorgen voor de informatie op de EMS Programs webpagina's is juist en actueel zijn. HCC en de webdesigner is niet verantwoordelijk voor de inhoud, fouten of omissies. De lezer wordt geadviseerd om te verwijzen naar een actuele Hillsborough Community College catalogus.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 11 andere vakken van Hillsborough Community College »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019