Lees de Officiële Beschrijving

Pacific College heeft ontworpen een online route voor PCOM MSAC en MSTOM alumni te upgraden naar de entry-level Doctor in de Acupunctuur (DAC) of Doctor in de Acupunctuur en Oriental Medicine (DAOM). alumni PCOM meester, voor een groot deel al voldoen aan de eisen voor een doctoraat, maar hebben wel een aantal aanvullende opleiding op deze gebieden om de gelijkwaardigheid vast te stellen van de entry-level doctoraat. Dit zijn de vereiste aanvullende cursussen:

 • Evidence informed practice
 • Systems-based medicine
 • collaborative care
 • Geavanceerde integratieve diagnostiek
 • Practice-based learning

Wie kan zich aanmelden?

Ik ben momenteel in de MSAC / MSTOM programma. Als ik nu neem de extra 15 studiepunten van de DAC / DAOM (EL) programma, zal ik heb de DAC / DAOM (EL) afgerond?

Als je een Pacific College MSAC / MSTOM student aan het einde van het programma, moet u een ontmoeting met uw adviseur van de upgrade te bespreken. Als je een masterstudent met meer dan een jaar in beslag op een andere school, komt u in aanmerking om over te dragen aan de Stille Oceaan College aan uw MSAC / MSTOM, waarna u de DAC / DAOM konden binnengaan verdienen (EL) upgrade pad.

Is de DAC / DAOM (EL) voor alumni en docenten beschikbaar voor alle PCOM MSAC / MSTOM alumni en docenten, hoewel het programma is op PCOM-San Diego?

Ja, het programma en alle cursussen zijn beschikbaar voor alle gekwalificeerde PCOM MSAC / MSTOM alumni en gekwalificeerde docenten, ongeacht de campus waar ze afstudeerde.

Als ik Pacific College niet heeft bijgewoond, hoe en wanneer kan ik me inschrijven bij Pacific College voor de DAC / DAOM (EL)?

Op dit moment moet je ofwel een PCOM MSAC of MSTOM houden om zich te kwalificeren voor de DAC / DAOM (EL) upgradepad. Echter, voor afgestudeerden van andere scholen, Pacific College post-graduate DAOM (PG) is een lonende doctoraatsopleiding gericht op integratieve geneeskunde, Chinese klassieken, Chinese taal, klinische specialisatie, en de ontwikkeling van een sluitstuk onderzoeksproject.

Wanneer is de DAC / DAOM (EL) zal worden aangeboden aan niet-Pacific College alumni?

De Raad van Colleges van Acupunctuur en Oriental Medicine (CCAOM) heeft een task force aan te bevelen normen voor dit programma ontwikkeld. Deze normen worden dan doorgegeven aan ACAOM voor te leggen.

Omdat de ruimte beperkt is, wat gebeurt er als een aanvrager niet te krijgen in de termijn waarvoor ze van toepassing? Zal de applicatie en de vergoeding rollen over naar de volgende termijn? Zal het collegegeld blijven hetzelfde voor de volgende voorwaarden?

Indien een aanvrager niet voor de termijn waarvoor zij toegepast wordt toegelaten, zal de applicatie en de vergoeding worden doorgerold naar de volgende termijn. De toelatingscommissie zal al geaccepteerd en wacht-beursgenoteerde studenten zo snel mogelijk van de termijn waarvoor zij zijn aangenomen te melden.

En collegegelden zijn onderhevig aan verandering.

Toelatingseisen

Wat is het proces voor opnames beslissingen?

Normaliter is een toepassing wijten twee maanden voor de start van de gewenste looptijd. Echter, kan de aanvrager een aanvraag indienen op elk moment en kan worden aanvaard op een beschikbare ruimte basis.

Wat zijn de programma vereisten? Als ik de MSAC / MSTOM met tussen de 60 en 90 eenheden ingevoerd, wat zijn mijn opties voor de voorbereiding op de DAOM DAC (EL) programma's /?

De volgende zijn de entry-level DAC / DAOM pre- en co-requisites: 90 eenheden semester van het vorige undergraduate cursussen, een algemene psychologie natuurlijk, en een algemene chemie cursus (co-vereiste). Algemene biologie is ook een vereiste, maar krediet wordt gegeven voor de biologie genomen in je master.

Als u niet de bovenstaande hebben voltooid of hebben meer credits nodig tot een totaal van 90, moet u contact opnemen met een studieadviseur voor meer informatie over de vele handige opties beschikbaar voor meer undergraduate credits te verdienen. Sommige opties vereisen geen extra cursussen of lestijd.

Alle alumni die voor Fall 1996 ingevoerd moet overdragen, nemen of uit te testen voor de behandeling van orthopedische aandoeningen, Clinical Science 1, en Clinical Science 2. Alle alumni die voor Fall 1993 het programma opgenomen moet een studieadviseur te zien.

Wat kwalificeert als een algemene scheikunde of psychologie cursus om de voorwaarde te voldoen? Doe de enquête van de biochemische principes / biochemie en klinische begeleiding vakken uit de PCOM MSAC / MSTOM programma toe te passen?

Nee, het onderzoek van de biochemische principes / biochemie en klinische begeleiding cursussen vakken uit de PCOM MSAC / MSTOM programma's zijn niet van toepassing. Om de voltooiing van de algemene scheikunde en psychologie cursussen laten zien, zijn er drie opties: Verstuur een official transcript met de voltooiing van een algemene of inleidende psychologie opleiding aan de undergraduate niveau van een school die is geaccrediteerd door een instantie erkend door het Amerikaanse ministerie van Onderwijs. Het is de verantwoordelijkheid van de aanvrager contact opnemen met de onderwijsinstelling waar zij afgerond deze cursus en hebben ze een officieel transcript te sturen naar Pacific College, San Diego. Afschriften eerder voor toelating tot de MSAC / MSTOM programma ingediend, worden niet in aanmerking voor de DAC / DAOM (EL). Een nieuwe transcript zal moeten worden besteld. Submit officiële documentatie van de succesvolle afronding van het College Level examenprogramma (CLEP) 's Inleidende Chemie en Psychologie examens. Scores van 50 nodig zijn voor afsluiting, overeenkomstig de American Council on Education (ACE).

Schrijf u in voor de algemene / inleidende scheikunde en psychologie cursussen bij uw plaatselijke PCOM campus, indien beschikbaar. Eenmaal voltooid, verzoeken dat de afdeling van de registrar (indien niet op de SD-campus vullen) sturen de transcripten naar afdeling van de SD-registrar.

Zal overdragen krediet beschikbaar voor een van deze cursussen?

Nee, dit zijn unieke cursussen om de eisen voor de DAC / DAOM (EL) diploma competenties te vervullen.

Doe officiële transcripties van Pacific College (New York, Chicago, of San Diego campus) moeten worden besteld als bewijs van MSAC / MSTOM afstuderen en cursussen?

Nee Pacific College - San Diego campus 'bekentenissen medewerkers zullen PCOM verwerven officiële transcripties van de betreffende agenten.

Is state licentiestatus een voorwaarde om ofwel doctoraat?

Nee.

Waarde en Voordelen van Degree en cursussen

Wat is de waarde van een DAC / DAOM (EL) als een geloofsbrief bij het Lac is de industrie standaard?

Een entry-level doctoraat toont het hoogste niveau van licentiestatus-kwalificatie training in het beroep. Het instapmodel doctoraat voegt evidence informed practice, geavanceerde integratieve diagnose, inter-professionele communicatie, praktijkgericht leren, en de gezondheidszorg opleiding op het niveau van de vorige training meester. Dit zijn belangrijke vaardigheden en kennis voor acupuncturisten te bezitten in de huidige team-based medische model.

Het promotieonderzoek titel en graad wordt de vergunde acupuncturist bieden welverdiende erkenning en respect van hun biomedische leeftijdsgenoten. Alle andere factoren gelijk zijn, zijn wij van mening integratieve medische instellingen prioriteit inhuren van artsen van acupunctuur. Artsen, en andere geallieerde zorgverleners kunnen meer kans om te verwijzen naar een arts van acupunctuur zijn.

Terwijl licentie acupuncturist is een veel voorkomende descriptor in ons vakgebied van vandaag, het is een licentie titel, geen diploma. Wij geloven dat hogescholen toekennen veel nieuwe DAC of DAOM graden, arts van acupunctuur zal de meest voorkomende manier om te verwijzen naar een acupuncturist te worden.

Bij het overwegen van een entry-level promotie, bedenk dan dat de regionale accreditatie is de gouden standaard van accreditatie en graden van dergelijke instellingen dragen enorm veel respect en geloofwaardigheid.

Wat zijn de voordelen van de zes cursussen die deel uitmaken van het programma DAC / DAOM (EL)?

Deze cursussen zijn zorgvuldig ontworpen om integratieve geneeskunde gerichte vaardigheden die niet volledig waren bedekt met de MSAC / MSTOM programma te leren:

 • Fundamenten van Evidence Informed Practice (FEIP)
 • Geavanceerde Integrative Diagnostics
 • Healthcare Systems
 • interprofessionele Communicatie
 • -Practice Based Learning
 • Toepassing van de Inter-professionele communicatie
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 5 andere vakken van Pacific College of Oriental Medicine »

Deze cursus is Online en Campus gecombineerd
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet