Equestrian Veterinary Technical Assistant Course

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Vakbeschrijving van de cursus Equestrian Veterinary Technical Assistant (face-to-face training in Madrid)

Deze cursus van Equestrian Veterinary Technical Assistant volgt de BOE-specificaties voor deze training. Onze studenten zijn bekend bij de belangrijkste bedrijven in de sector, die hen vragen voor stages (en in veel gevallen voor aanwerving).

Aan het eind heb je de titel van Equestrian Veterinary Technical Assistant Course en de bijbehorende certificaten. Je hebt recht op 160 uur stage in bedrijven in de sector, met reële kansen op een baan.

Als u wilt, wordt deze cursus ook online gegeven.

Wat zal ik leren?

Aan het einde van de cursus bent u assistent in de paardenkliniek, als assistent-dierenarts in de verzorging van paarden, in de taken van preventieve geneeskunde, eerste hulp en onderhoud van voorzieningen en in het bijzonder als operatiekamerassistent.

De cursus Equestrian Veterinary Technical Assistant -ATVE- is vooral gericht op al die mensen die met paarden willen werken op hun meest praktische en beroepsmatige aspect.

Heb ik een vorige training nodig?

Er is geen voorafgaande training nodig om deze cursus te volgen.

materialen

  • Theoretische handleiding ontwikkeld door het IEEF-trainingsteam
  • Audiovisueel ondersteuningsmateriaal
  • Materiaal voor de oefeningen

Al het nodige materiaal wordt geleverd door IEEF.

Het klooster

We weten hoe belangrijk het voor u is om gekwalificeerde leraren ter plaatse te hebben die in staat zijn om hun leermethode aan te passen aan het ritme van elk van onze studenten. Daarom hebben we in IEEF een faculteit die volledig tot uw beschikking staat om al uw twijfels tijdens de cursus op te lossen. Naast dat het je helpt in alles wat je nodig hebt.

agenda

Onderwerp 1.- De buitenkant van het paard

Onderwerp 2.- Anatomie en fysiologie van het bewegingsapparaat

Onderwerp 3.- Het spijsverteringsstelsel, voeding en voeding van het paard

Unit 4.- Anatomie en fysiologie van andere systemen

Onderwerp 5.- Reproductietechnologie in de hengst en de merrie, ontwikkeling van het veulen

Unit 6.- De paardenkliniek

Onderwerp 7.- Hygiëne en basisverzorging van het paard en de stal

Soorten training

presencial

Lessen in Madrid of Móstoles.
Duur van de training: 5 maanden (twee dagen per week).
Stages in toonaangevende bedrijven in de sector met een actieve jobboard.

part-

Eén dag per week waarin je verschillende trainingsondersteuning hebt:

  • Per e-mail: de student kan zijn twijfels en vragen doorsturen naar de personal trainer, die zo snel mogelijk contact met de student opneemt.
  • Per telefoon: er is een schema voor telefonische tutorials, waarbij de student rechtstreeks met zijn tutor kan spreken.

varieerden

Met verschillende formatieve steunen:

  • Per e-mail: de student kan zijn twijfels en vragen doorsturen naar de personal trainer, die zo snel mogelijk contact met de student opneemt.
  • Per telefoon: er is een schema voor telefonische tutorials, waarbij de student rechtstreeks met zijn tutor kan spreken.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

IEEF nace de la ilusión y el trabajo de Carlos Lázaro que, tras dedicarse a la formación durante años, decidió desarrollar una metodología propia enfocada a lograr las dos metas principales de cualqui ... Lees meer

IEEF nace de la ilusión y el trabajo de Carlos Lázaro que, tras dedicarse a la formación durante años, decidió desarrollar una metodología propia enfocada a lograr las dos metas principales de cualquier alumno: conseguir un aprendizaje efectivo y acceder a un buen puesto de trabajo. Lees Minder
Madrid , Móstoles + 1 Meer Minder