European Master in gezondheid en lichamelijke activiteit

Algemeen

Beschrijving van opleiding

  • Gaat u af te studeren in een bacheloropleiding in het Sport Science gebied?
<li>Wil je een master in de Preventieve en Adapted Physical Activity gebied te krijgen?</li> 
<li>Wilt u een internationale dimensie mee te doen?</li> 
<li>Bent u op zoek naar een veeleisende maar hoog niveau opleiding met minstens 30 - ECTS van de 120 ECTS behaald in twee verschillende Europese universiteiten en georganiseerd in 3-weekse intensieve modules evenals onderwezen door internationaal bekende academici in het veld?</li> 
<li>Wilt u een tweede-niveau graad gezamenlijk uitgereikt door drie Europese landen (Itali&euml;, Noorwegen en Oostenrijk) is erkend als gelijkwaardig diploma in Denemarken en Duitsland voorkeur?</li>

Wat is de European Master in Gezondheid en Bewegen

De Universiteit van Rome "Foro Italico", een Italiaanse staatsuniversiteit blinken in de Sport Science studies, in consortium met de Noorse School of Sport Science in Oslo (NOR), de Universiteit van Wenen (AUS), de Universiteit van Zuid-Denemarken in Odense (DEN) en de Duitse Sport Universiteit in Keulen (GER), toonaangevende Europese universiteiten in het veld, en biedt een 2-jarige European Master in Gezondheid en Bewegen (120 ECTS). Het programma wordt in het Engels gegeven en succesvolle studenten zal worden beloond met een gezamenlijk Europees certificaat plus enkele of dubbele nationale tweede niveau graden (dat eveneens geldig zijn in Italië als in de andere Europese landen).

De ontwikkeling van het programma, gecoördineerd door de Universiteit van Rome "Foro Italico", heeft de streefcijfers van het bevorderen van de convergentie van de Europese stelsels voor hoger onderwijs en de oprichting van een Europese ruimte voor hoger onderwijs in te stellen. Het speelt in op de noodzaak van het creëren van internationale universitaire programma's, waarvan de structuur bestaat uit het buitenland studeren periodes en staat garant voor een opleiding in de richting van zowel hoge professionele mogelijkheden en onderzoeksactiviteiten, door gebruik te maken van de gewone onderwijsprogramma stages. Master afgestudeerden in Gezondheid en Bewegen zal kunnen integreren op hoog niveau hun kennis van bewegingswetenschappen, in biomedische, psycho-pedagogische en sociologische enen en in het bijzonder met betrekking het gebruik van beweging wetenschap in de preventieve en revaliderende gebied, in verschillende leeftijdsgroepen.

Wie kan aanvragen

Afgestudeerden in de Sport Science gebied komen in aanmerking om de European Master in te voeren in Gezondheid en Bewegen: in dit geval ze al voldoen aan de minimale eisen en ze hebben alleen maar om het toelatingsexamen passeren. Afgestudeerden in de verschillende opleidingen, zal hebben verdiend ten minste 28 ECTS (12 ECTS in het biomedisch gebied, 12 ECTS in de Lichamelijke Opvoeding / Sport / Beweging wetenschap en Kinesiologie gebied en 4 studiepunten in het psychologische - pedagogische -sociological gebieden) om te toegelaten tot de selectie en, natuurlijk, de ingang examen.

Ook studenten die gaan afstuderen in de herfst sessie zijn toegelaten tot het toelatingsexamen. Echter, zal de inschrijving worden geaccepteerd op voorlopige basis en zal alleen worden bevestigd indien het diploma wordt behaald door de bovenstaande termijn.

Hoe toelatingsexamen zal worden uitgevoerd

Toelatingsexamen, gepland aan het einde van juli (datum TBA), zal in het Engels en bestaat uit twee delen:

  1. evaluatie van de studie curriculum van iedere kandidaat;
  2. alleen kandidaten in het bezit zijn van minimumeisen kan het tweede deel in te voeren, bestaande uit een online test om hun basiskennis van onderwerpen met betrekking tot preventieve en aangepaste fysieke activiteit en van een interview op de bovenstaande onderwerpen en op hun motivatie vast te stellen. Hun vaardigheid in het Engels zal worden getest.

Benodigde documentatie

U moet invullen en maak je klaar specifieke documentatie (Aanvraagformulier, Curriculum), die kan worden gedownload van websites http://www.uniroma4.it en http://www.europeanmasterhpa.it/, waar u ook kunt vinden gedetailleerde informatie over toelatingseisen en het programma. Deze documenten, in aanvulling op de pre-inschrijvingsprocedure vermeld in de officiële aankondiging, wordt door de Europese Master Bestuur in overeenstemming met de gepubliceerd op de bovengenoemde websites voorwaarden ontvangen door de deadline (juli 2015).

Second Level Degree (120 ECTS), uitgegeven door de partner universiteiten als volgt:

Italië

Laurea Magistrale in Attivita Fisica e Salute (klassen LM 67) (Nationale titel)

Noorwegen

European Master in Gezondheid en Bewegen (Nationale titel, onderworpen aan aanvullende lokale vereisten)

Oostenrijk

Master of Science (Nationale titel, onderworpen aan aanvullende lokale vereisten)

Denemarken

Cand Scient. Ik Idrate og Sundhed (Nationale titel, onderworpen aan aanvullende lokale vereisten)

Duitsland

European Master in Gezondheid en Bewegen

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Rome “Foro Italico” is a vocational university, the only Italian state university dedicated to sports and exercise sciences.

The University of Rome “Foro Italico” is a vocational university, the only Italian state university dedicated to sports and exercise sciences. Lees Minder