Read the Official Description

Family Nurse Practitioner (post-master Certificaat)

De post-master certificaat programma bereidt afgestudeerden om te zitten voor landelijk erkende certificatie examens worden aangeboden door de American Academy of Nurse Practitioners en de American Nurses Credentialing Comité.

Certificaatvereisten

30 credits

  • NU 550-551 Geavanceerde Pathofysiologie I & II
  • NU 552 Geavanceerde Farmacologie
  • NUF 501 professionele rol Ontwikkeling van de Familie Nurse Practitioner
  • NUF 502 Geavanceerde Assessment en Health Screening voor de Family Nurse Practitioner
  • NUF 503-504 Primary Care van de Familie I & II

Marymount University

Laat Marymount Universiteit uw venster op de wereld! Gevestigd in Arlington, Virginia - slechts enkele minuten van Washington, DC - Marymount biedt u de mogelijkheid om te leven en te leren in de buurt van een van de meest opwindende en invloedrijke steden ter wereld. Als je op zoek bent naar een grote onderwijs in een hoofdstad locatie, is dit de place to be!


Opgericht in 1950 door de Religieuzen van het Heilig Hart van Maria, Marymount is een onafhankelijke, coeducational katholieke universiteit. MU biedt bachelor-, master- en doctoraten in een breed scala van disciplines.


Marymount is een diverse en gastvrije academische gemeenschap met ongeveer 3.600 studenten die ongeveer 40 staten en 70 landen.


Studenten vinden interessante mogelijkheden voor betrokkenheid, service en leiderschap op Marymount. Hier worden elk individu de bijdragen, ideeën en talenten gewaardeerd, en iedereen helpt Marymount een geweldige plek om te wonen en te leren.

Program taught in:
Engels

See 7 more programs offered by Marymount University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019