Farmaceutische chemie (MS)

New Jersey Institute of Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Farmaceutische chemie (MS)

New Jersey Institute of Technology

Overzicht

De farmaceutische industrie is een belangrijke werkgever van scheikundigen, met meer dan 20% van de afgestudeerden met BS, MS en Ph.D.'s in de chemie. Farmaceutische bedrijven hebben werknemers nodig met sterke vaardigheden in moderne chemische technieken, evenals een goed begrip van kwesties zoals drugsactie, medicijnontwerp en medicijnontwikkeling.

De MS in Pharmaceutical Chemistry zal geavanceerde graduate training bieden aan studenten die geïnteresseerd zijn in de farmaceutische en gezondheidswetenschappen. Het programma traint studenten in kwantitatieve methoden die hen voorbereiden op een loopbaan in de gezondheidswetenschappen en farmaceutische gebieden. Dit is met name relevant voor de grote farmaceutische industrie in New Jersey, omdat New Jersey een hoge concentratie heeft in medische, farmaceutische, milieu- en biotechnologische industrieën met een gerelateerde vraag naar getalenteerde arbeidskrachten.

Het NJIT-programma is gebaseerd op de kracht van de gerenommeerde NJIT Pharmaceutical Engineering (PHEN) -masteropleiding om één kern en drie keuzevakken aan te bieden. Het voorgestelde MS-programma in de farmaceutische chemie is een aanvulling op het masterprogramma Farmaceutische Engineering omdat het de toegepaste wetenschap en de moleculaire basis van het geneesmiddelenontwerp benadrukt, in tegenstelling tot de technische nadruk op ontwerp, opschaling en operaties van farmaceutische faciliteiten.

Wie moet zich inschrijven?

Als je een BS-diploma in de chemische of biologische wetenschappen of techniek hebt en een carrière zoekt of in de farmaceutische industrie werkt, is dit programma iets voor jou.

Hoe kan ik meer leren?

Farmaceutische Chemie afgestudeerde brochure
Toelatingscriteria voor de Master of Science
leerplan

Aanvullende bronnen

Financiële hulp
Residence Life

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op June 15, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Locations
Verenigde Staten - Newark, New Jersey
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Newark, New Jersey
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan