Fysiotherapie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het ministerie van Fysiotherapie (Bachelor) wordt aangeboden in Campi Nova Iguaçu en Itaperuna de nachtdienst op 4200 uur en duurzame 10 semesters.

leerplan

Het verloop van de Bachelor in de Fysiotherapie - Campus Nova Iguaçu wordt aangeboden met een totale werklast van 4200 uur moet worden betaald in ten minste vijf (5) jaar, in overeenstemming met resolutie CNE / CES nº 4/2009. De pedagogische project van de opleiding Bachelor in de Fysiotherapie - Campus Nova Iguaçu - voorziet in de levering van LBS als keuzevak in het programma, zoals voorzien in de wetgeving voor de vrijgezellen. Het curriculum van de cursus is ontwikkeld en is voortdurend herzien om de werkelijke behoeften van de studenten en de door de docenten voorgestelde wijzigingen, na onderzocht te ontmoeten. Zo, deze structuur blijft bijgewerkt en het gehoorzamen van de nationale richtlijnen Curriculum.

Laboratoria

Fysiotherapie Course - UNIG- Nova Iguaçu - infrastructuur heeft en voldoende passende materialen voor de werking van de disciplines verwijst praktische lessen. De lessen die worden gegeven in de laboratoria / ruimten van praktische activiteiten en waarvan de missie is om de academische praktische en actief contact met toekomstige activiteiten moeten ontwikkelen in hun professionele praktijk op hetzelfde moment het consolideren van de theoretische concepten studenten door studenten presenteren, het bevorderen van interdisciplinariteit.

Fysiotherapie Course - UNIG- Nova Iguaçu - voldoende infrastructuur en afgestemd op het aantal vacatures en de werking van de disciplines verwijst praktische lessen. De uit te voeren activiteiten worden gepland door schema van de praktijklessen. Tijdens de realisatie van educatieve activiteiten in de labs, docenten en studenten moeten de regels voor het gebruik van het laboratorium en de kliniek, evenals de biobeveiligingsnormen volgen. De docent die verantwoordelijk is voor de cursus is verantwoordelijk voor de toegangscontrole, het gebruik van apparatuur en het behoud van apparatuur die wordt gebruikt tijdens de praktische activiteiten.

De fysiotherapie verloop van UNIG tijdens de pedagogische praktijken die in de disciplines maakt gebruik van de volgende didactische laboratoria:

  • Multidisciplinaire Laboratory I;
  • Multidisciplinaire Laboratory II;
  • Eletrofototermoterapia Laboratory;
  • Inspanningsfysiologie Laboratory, meten en evalueren.

gespecialiseerde tijdschriften

De fysiotherapie cursus - Bachelor of UNIG - Campus Nova Iguaçu heeft meer dan 20 handtekeningen / vakbladen openen, te indexeren en de huidige, in print of nagenoeg verdeeld over de belangrijkste gebieden van de cursus, de meeste van hen met bijgewerkte verzameling relatieve de laatste drie jaar, adequaat te reageren op de programma's van alle programmaonderdelen en de eisen van de cursus.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

A UNIVERSIDADE IGUAÇU - UNIG foi criada a partir do amadurecimento das Faculdades Unificadas de Nova Iguaçu, pela Portaria MEC nº 1318, de 16 de setembro de 1993, publicada no D.O.U. de 20/09/93, seçã ... Lees meer

A UNIVERSIDADE IGUAÇU - UNIG foi criada a partir do amadurecimento das Faculdades Unificadas de Nova Iguaçu, pela Portaria MEC nº 1318, de 16 de setembro de 1993, publicada no D.O.U. de 20/09/93, seção I, pág. 14017. Tem como mantenedora a Associação de Ensino Superior de Nova Iguaçu - SESNI, entidade sem fins lucrativos, de natureza filantrópica, com sede e foro na cidade de Nova Iguaçu - Estado do Rio de Janeiro. Tem como sede o Campus I, através do qual interage, nos âmbitos social, econômico, cultural e político com a Baixada Fluminense e com o norte do Estado do Rio de Janeiro, gerando tecnologia e conhecimentos fundamentais para o progresso dessas regiões, para o Estado e para o País. Lees Minder