Lees de Officiële Beschrijving

Programma beschrijving

Diergeneeskunde is een snel evoluerende discipline, die een breed scala aan specialistische gebieden omvat. Onderzoek op het gebied van de diergeneeskunde is rechtstreeks relevant voor de verbetering van de gezondheid en het welzijn van gedomesticeerde diersoorten en de bescherming van de volksgezondheid.

De R (D) SVS heeft een internationale reputatie en de klinische diensten - het ziekenhuis voor kleine dieren (hond en kat en exoten, dierentuin en dieren in het wild) en het groot dierenziekenhuis (paarden en vee) - behoren tot de meest invloedrijke centra voor klinische zorg in het VK en Europa. Het is het best geplaatst om de vaardigheden van de sector te verbeteren vanwege de vaardigheden in de primaire, secundaire en tertiaire geneeskunde en chirurgie, en de uitgebreide onderzoeksactiviteiten in alle aspecten van de diergeneeskunde.

Dierenartsen staan ​​onder druk om hoge standaarden te handhaven en tegelijkertijd op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Als reactie op de toenemende behoefte aan ondersteuning bij het ontwikkelen van geavanceerde klinische vaardigheden, is dit nieuwe programma voor afstandsonderwijs voornamelijk, maar niet uitsluitend, gericht op dierenartsen in de praktijk.

De modulaire portfolio-aanpak biedt de grootste flexibiliteit om te voldoen aan de behoeften van de moderne beoefenaar. Het doel is om de student te voorzien van de vaardigheden en kennis die vereist zijn om zeer effectieve beoefenaars te zijn en hen in staat te stellen op te treden als leiders en mentoren binnen de veterinaire gemeenschap.

Online leren

Online leren is bedoeld voor mensen die willen studeren voor een postgraduate kwalificatie naast lopende werkzaamheden of andere verplichtingen. Je kunt studeren op de meest geschikte manier voor jou. De meeste van onze studenten blijven werken terwijl ze studeren.

De cursussen worden volledig online gegeven en voltooid. Het onderwijs is behoorlijk gevarieerd, waaronder online lezingen, tutorials, gespecialiseerde externe lezingen, wetenschappelijke groepsdiscussies, case-study's, probleemgestuurde leerscenario's, literatuuronderzoek, computerondersteund leren en quizzen.

Programmastructuur

Het programma wordt deeltijds aangeboden door online te leren gedurende een periode van minimum drie jaar en een maximale periode van zes jaar. Je kunt het programma volgen door een intermitterende studie (flexibele progressie route), credits opbouwen binnen een maximale tijdslimiet van twee jaar voor het Postgraduate Certificate, vier jaar voor het Postgraduate Diploma en zes jaar voor de MVetSci.

Samengevat zijn de voltooiingstijden als volgt:

 • PgCert: 12-24 maanden
 • PgDip: 24-48 maanden
 • MVetSci: 36-72 maanden

Het programma is modulair opgebouwd en biedt een flexibele studentgerichte benadering van de keuze van de bestudeerde cursussen. Je kunt ervoor kiezen om een ​​bepaald soort parcours mee te nemen in het keuzevak, dwz cursussen gericht op gezelschapsdieren, exotische dieren en dieren in het wild, paarden of productiedieren. U kunt er ook voor kiezen om een ​​gemengde aanpak te volgen door cursussen te selecteren die aan uw individuele professionele behoeften voldoen.

Elk jaar zal bestaan ​​uit drie termijnen van 11 weken gestructureerd in twee blokken van vijf weken studie met een week ertussen voor onafhankelijke studie en reflectie. Eén blok van vijf weken komt overeen met 10 studiepunten natuurlijk materiaal. Dit kader is ontworpen om te passen in het part-time karakter van het programma, waardoor u tijd heeft om na te denken over uw leerproces en de impact te verminderen van de aanvullende vereisten die studeren op uw werkleven stelt.

Postdoctorale professionele ontwikkeling

Postdoctorale professionele ontwikkeling (PPD) is bedoeld voor werkende professionals die hun kennis willen vergroten via een cursus op postacademisch niveau, zonder de tijd of financiële toewijding van een volledige Masters, een Postgraduate Diploma of een Postgraduate Certificate.

U mag maximaal tweeëntwintig studiepunten van cursussen volgen via ons PPD-schema. Deze leidden tot een postgraduate toekenning van studiepunten door de Universiteit van Edinburgh. Als alternatief, na een jaar cursussen volgen, kunt u ervoor kiezen uw studiepunten over te dragen en door te studeren naar een hogere prijs voor een Masters, Postgraduate Diploma of Postgraduate Certificate-programma. Hoewel PPD-cursussen gedurende een jaar verschillende startdatums hebben, kun je in de maand september alleen een Masters-, Postgraduate Diploma- of Postgraduate Certificate-programma starten. Elke tijd besteed aan het bestuderen van PPD zal worden afgetrokken van de tijd die je nog hebt om een ​​Masters, Postgraduate Diploma of Postgraduate Certificate-programma te voltooien.

Leerresultaten

Dit programma biedt afgestudeerden met wetenschappelijke kennis en praktische vaardigheden om het werk van geavanceerde dierenartsen uit te voeren.

Na voltooiing van het programma, zullen de studenten:

 • Heeft kennis verworven over geavanceerd diergeneeskundig klinisch onderzoek en ontwikkelingen.
 • Specifieke veterinaire vaardigheden hebben verworven die van toepassing zijn op een gevorderde behandelaar.
 • Begrijpen hoe een evidence-based medische benadering kan worden toegepast op een reeks praktische situaties.
 • In staat zijn wetenschappelijke resultaten en informatie te interpreteren en te communiceren in onderzoek en andere vormen van maatschappelijk debat, over andere verwante wetenschappelijke disciplines en andere belanghebbenden.

Carrièremogelijkheden

 • Verbeterde promotie binnen de veterinaire klinische praktijksector.
 • Het toegangspunt voor academische klinische posities afkomstig van de sector van de particuliere praktijk.
 • Diergeneeskundige bedrijven, met name fabrikanten van diervoeders en farmaceutische producten.

Toelatingseisen

Dit programma is bedoeld voor studenten met een veterinair diploma of een internationaal equivalent daarvan. Als u houder bent van een RCVS Postgraduate Certificate in Advanced Veterinary Practice (CertAVP), kunt u direct het diplomaatjaar van het MVetSci-programma invoeren.

Engelse taalvereisten

Alle aanvragers moeten een van de volgende kwalificaties hebben als bewijs van hun Engelse taalvaardigheid:

 • een undergraduate of master degree, die werd onderwezen en beoordeeld in het Engels in een Engelssprekend Engels land zoals gedefinieerd door UK Visas and Immigration
 • IELTS Academic: totaal 6.5 (minstens 6.0 in elke module)
 • TOEFL-iBT: totaal 92 (minstens 20 in elke module)
 • PTE (A): totaal 61 (ten minste 56 in elk van de secties "Communicatieve vaardigheden"; de secties "Vaardigheden inschakelen" worden niet in aanmerking genomen)
 • CAE en CPE: totaal 176 (minimaal 169 in elke module)
 • Trinity ISE: ISE II met onderscheidingen in alle vier componenten

Graden die in het Engels worden onderwezen en beoordeeld, mogen niet meer dan drie jaar oud zijn aan het begin van je opleiding. Taalproeven mogen niet ouder zijn dan twee jaar aan het begin van je opleiding.

Opleiding te volgen in:
Engels
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Zie 35 andere vakken van The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine »

Laatst bijgewerkt op October 23, 2018
Deze cursus is Online
Begindatum
Sept. 9, 2019
Duration
1 - 6 jaar
Deeltijd
Prijs
15,500 GBP
(MVetSci). 10.335 GBP (PgDip). 5,170 GBP (PgCert).
Deadline
Aug. 30, 2019
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 9, 2019
Aanmeldingslimiet
Aug. 30, 2019

Sept. 9, 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Aug. 30, 2019
Einddatum