Gemeenschap herboristeringscertificaat

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Gemeenschap Herbalist Certificaat

De Gemeenschap Herbalist Program is een unieke 4-maanden durende programma dat de studenten kennismaken met de ongelooflijke wereld van planten en hun medicinale toepassingen volgens verschillende culturen. Dit programma onderzoekt de geschiedenis van plantaardige therapieën en hoe te identificeren en te cultiveren kruiden, gebruik plantaardig voedsel om gezond te blijven, en te maken en kruiden om gezondheid te herstellen van toepassing.

Afgestudeerden van dit programma kan de kennis en ervaring opgedaan om een ​​community-based kruiden kliniek aan familie en vrienden, werk te helpen in de retail sector gezondheid en wellness, groeien en kruiden tuinen onderhouden vast te stellen, maken kruidenpreparaten of laten inschrijven in het Diploma van fytotherapie programma bij PRC.

Om een ​​gemakkelijke overgang naar het Diploma van fytotherapie vergemakkelijken, 4 gangen (Materia Medica, westerse voeding, Praktische Herbal Farmacie en Natural Emergency Medicine) binnen de CHP-programma zijn rechtstreeks overdraagbaar zijn in de 3-jaar diploma programma.

Studierichtingen

De Gemeenschap Herbalist programma wordt aangeboden tweemaal per jaar, met programma's beginnen in januari en september. De lessen zijn gepland op donderdag en vrijdag 's avonds en op zaterdag en zondag dagen.

Admissions

Het invoeren van studenten in de Gemeenschap Herbalist Program bij Pacific Rim College moet een middelbare school diploma of een bevredigende post-secundair onderwijs, een goed moreel karakter en hebben belang bij kruidengeneesmiddelen. Bovendien moeten alle niet-native Engels sprekende kandidaten een beheersing van geschreven en gesproken Engels te demonstreren. Elke buitenlandse aanvrager kan nodig zijn om een ​​officiële score rapport van een Engels taalvaardigheid examen indienen, zoals TOEFL (Test van het Engels als vreemde taal), of IELTS (Internationaal Engels Language Test System).

Laatst bijgewerkt op dec 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Pacific Rim College is a government (PCTIA) accredited academic institution of complementary and integrative medicine located on Vancouver Island in beautiful Victoria, British Columbia. The college w ... Lees meer

Pacific Rim College is a government (PCTIA) accredited academic institution of complementary and integrative medicine located on Vancouver Island in beautiful Victoria, British Columbia. The college was founded to provide world-class education, modern research opportunities and premier clinical services in a variety of medical modalities. Lees Minder