Geneeskunde - Pre-programma (voorbereidende Cursussen Voor Universitaire Studie)

Charles University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Geneeskunde - Pre-programma (voorbereidende Cursussen Voor Universitaire Studie)

Charles University

De Pre-programma dat wordt georganiseerd door het Studiecentrum Poděbrady biedt alle internationale studenten die van plan zijn om te studeren in het Engels - Geneeskunde, Tandheelkunde, Economie, fysiotherapie of Engineering bij elke faculteit in Tsjechië grondige en intensieve voorbereidende training gericht op de volgende doelstellingen: maximaliseren van de student kans op het invoeren van de faculteit zijn / haar interesse door het onderwijs van hem / haar de onderwerpen waarvan kennis is een voorwaarde voor het passeren van het toelatingsexamen. Merk op dat het toelatingsexamen veronderstelt de kennis van biologie, scheikunde, wiskunde (voor engineering alleen studenten), natuurkunde, Engels taal op de bereikte na voltooiing van de Tsjechische secundaire (hoog) schoolniveau. Daarom is de cursus synchroniseert het niveau van de behaalde het voortgezet onderwijs met de een vereiste voor een succesvolle studie aan de faculteiten.

Om de student te geven essentiële basics in de Tsjechische taal; succesvolle communicatie in deze taal is vereist voor de praktische opleiding in het ziekenhuis tijdens medische onderzoeken in de Tsjechische Republiek.

Om de student kennis van het Engels te verbeteren, en daarmee de efficiëntie van zijn / haar studie te stimuleren. Native speakers zullen extra Tsjechische taal lessen hebben plaats.

Om de student te helpen bij de aanpassing aan de Tsjechische life-style, evenals in de afwikkeling van alle benodigde papieren, toestemmingen en andere vereist door de Tsjechische administratieve en juridische lichamen officiële documenten.

Samenwerkende Faculteiten

De Pre-programma in Podebrady heeft een gevestigde positie in de Tsjechische Republiek (het werd gelanceerd in 1994). De overgrote meerderheid van de studenten die aanwezig waren deze cursus zijn nu reguliere studenten bij een aantal faculteiten Geneeskunde en Economie; vaak zijn deze studenten waarderen tot de beste van de klas. Ieder jaar, in mei en juni, is er een reeks van georganiseerde toelatingsexamen sessies, bijvoorbeeld voor de eerste medische faculteit in Praag Charles University, de Faculteit der Geneeskunde in Hradec Kralove Charles University.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Price
Prijs
6,180 EUR
Locations
Tsjechiƫ - Praag
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Tsjechiƫ - Praag
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan