Geneeskunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het doel van de School of Medicine

actief deel te nemen aan de vorming van ethisch geëngageerde burgers aan de samenleving om hen heen, hen te voorzien van mogelijkheden om vaardigheden en integratie van attitudes die hen in staat stellen het medisch beroep uit te oefenen, in staat om de gezondheid te bevorderen, de ontwikkeling van preventieve maatregelen, die hetzij in de ontwikkeling van lichamelijke en geestelijke kant van het individu, het begrijpen van het als een geheel, en ook inzetten voor het beïnvloeden van de sociale en administratieve kwesties voor hen relevant. De dokter is bevoegd curatieve acties, het herkennen en behandelen van de meest voorkomende ziekten op het gebied van kindergeneeskunde, verloskunde, gynaecologie, chirurgie en interne geneeskunde, niet verwaarlozen, echter, om te scherpen in andere gebieden van de medische kennis, ontwaakt de noodzaak van een continue zoektocht naar kennis over de grenzen van het academisch onderwijs.

In de eerste twee reeksen worden onderwezen in de fundamentele disciplines, stichting van essentieel belang voor de beroepsopleiding. In groepen van 36 studenten bij de meeste voor het practicum met betrekking tot grote laboratoria. De dienst aan de gemeenschap voegt begin van de medische student in dynamische professional, altijd begeleid door een leraar. Vanaf de 3e graad, leerlingen gaan naar ambulante en klinische medische diensten, waar de co-existentie met de hoogst gekwalificeerde professionals zorgt ervoor dat bevorderlijk is voor het leren. De onderzoeksactiviteiten die inherent zijn in de medische praktijk zijn progressieve vooruitgang gekregen.

De draagconstructie bestaat uit een bibliotheek, computerlokalen, ruimte voor experimentele chirurgie, anatomie laboratorium, centrale audiovisuele middelen en afspraken met gerenommeerde ziekenhuizen en klinieken en community care klinieken.

Duur

6 jaar - full-time.

licentie

Doctor.

arbeidsmarkt

prive-klinieken, publieke en private ziekenhuizen; Berichten en gezondheidscentra; Bedrijven (desktop geneeskunde); Laboratoria, de farmaceutische industrie; onderzoeker; Universiteitshoogleraar.

Laboratoria

  • Anatomie van kamers
  • Laboratorium voor Biofysica
  • Biochemistry Laboratory
  • farmacologie kamers
  • Microbiologie en Parasitologie kamers
  • histologie kamers
  • Chirurgische techniek kamers
  • Ziekenhuis Laboratory School
  • computer Labs
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

A Fundação Técnico-Educacional Souza Marques foi fundada em 1966, como resultado do sonho e do trabalho do Professor José de Souza Marques. Desde então, através de um crescimento planejado, a FTESM mu ... Lees meer

A Fundação Técnico-Educacional Souza Marques foi fundada em 1966, como resultado do sonho e do trabalho do Professor José de Souza Marques. Desde então, através de um crescimento planejado, a FTESM multiplicou suas atividades na área de ensino superior, em permanente processo de modernização de seus currículos e sistemas pedagógicos. Nesse período a FTESM tem formado com qualidade e dedicação diversas gerações de brasileiros e colocado no mercado de trabalho profissionais graduados e pós-graduados da mais alta competência nas áreas de Medicina, Engenharia, Enfermagem, Administração, Ciências Contábeis, Biologia, Física, Química, Letras, Pedagogia e Formação de Professores. Por mérito desse trabalho de permanente aperfeiçoamento, a FTESM proporciona aos seus alunos, além de uma formação acadêmica para o êxito nas suas atividades profissionais uma preparação social rumo ao desenvolvimento pleno de suas responsabilidades como cidadãos. Lees Minder