Geneeskunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

In de loop van de Geneeskunde UNIPAC, voldoende leermogelijkheden zijn er in theorie en praktijk, met inbegrip van diensten aan de bevolking op basis van de koers waarin de student wordt geplaatst.

Wat doet de professional

Helpt individuen en gemeenschappen bij de preventie en behandeling van ziekten; studies, onderzoeken en behandelt aandoeningen en ziekten, het kiezen van de beste procedures om te voorkomen en te bestrijden hen; een diagnose, onderzoek aanvragen, voorgeschreven medicijnen en doet chirurgie. Het werkt ook in onderzoek naar nieuwe geneesmiddelen en apparatuur of deel te nemen aan preventieprogramma's, sanitaire voorzieningen en planning van de sociale geneeskunde.

waar ze werkt

Ziekenhuizen, klinieken, gezondheidscentra, bestuursorganen van de volksgezondheid, klinische laboratoria, prive-klinieken, ziektekostenverzekering, het bedrijfsleven klinieken, enz.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

A UNIPAC- Universidade Presidente Antônio Carlos iniciou suas atividades na cidade de Barbacena, no ano de 1965, sendo seu fundador o Professor Bonifácio Andrada.

A UNIPAC- Universidade Presidente Antônio Carlos iniciou suas atividades na cidade de Barbacena, no ano de 1965, sendo seu fundador o Professor Bonifácio Andrada. Lees Minder