Geneeskunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

geneeskunde

Latijns-Amerika heeft meegemaakt sinds de jaren 1990, een brede beweging voor de vorming van kritische medische, creatief, verantwoordelijk, ethische en menselijker.

Zich bewust van deze, de San Francisco is gericht op de arbeidsmarkt, ervaren professionals in te voeren, de waardering van de universiteit extensie cursussen die het mogelijk maken de vorming van onderzoekers gericht op de ontwikkeling van een adequaat behoeften van het land gezondheidsbeleid.

De voor de toekomst voorgestelde mix is ​​om de fundamentele service te bieden, maar zich bewust zijn van het vermogen om effectief complexe gezondheidsproblemen op te lossen.

Sinds enige tijd heeft de universiteit is het trainen van professionals in de vier grote gebieden van Residency - medische, chirurgische, kindergeneeskunde en gynaecologie-verloskunde - het werken met multidisciplinaire teams met getrainde professionals, een combinatie van theorie met de praktijk, de kwalificatie en de opleiding van de student met ethische, sociale en menselijke principes.

algemene informatie

DUUR twaalf helften. Uur in totaal: 8584 uur. PERIODE: Overdag.

veld

De dokter, in aanvulling op zich te wijden aan onderwijs en onderzoek, kan werken in de particuliere praktijk, afspraken, medische coöperaties en openbare instellingen. Een andere optie is de Family Health Program, de PSF, die het traditionele model van de zorg, waarin de genezing van ziekten in het ziekenhuis werd uitgevoerd, het model gericht op het gezin fysieke en sociale omgeving vervangt.

nevenactiviteiten

In de medische school, moeten de studenten voldoen aan 120 uren van het academisch-wetenschappelijke-culturele activiteiten in de loop, verdeeld in vier of meer soorten Aanvullende activiteiten erkend door de verordening.

Naast specifieke evenementen georganiseerd door natuurlijk, de studenten hebben een breed scala aan activiteiten onderworpen aan validatie van uren in verrijkingsactiviteiten op de Campus van Bragança Paulista en andere campussen van de Universiteit van San Francisco. externe activiteiten, mits zij voldoen aan de regelgeving, zijn ze ook aangemoedigd.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Na Universidade São Francisco (USF), o aluno conta com a tradição de uma instituição sólida no mercado educacional. São mais de 39 anos de atuação e 80 mil alunos formados. Presente nas cidades de Bra ... Lees meer

Na Universidade São Francisco (USF), o aluno conta com a tradição de uma instituição sólida no mercado educacional. São mais de 39 anos de atuação e 80 mil alunos formados. Presente nas cidades de Bragança Paulista, Campinas (Unidades Swift e Cambuí), Itatiba e São Paulo, oferta mais de 30 cursos de graduação, 10 de pós-graduação, incluindo três programas de Mestrado e Doutorado. Lees Minder