Gezondheid bachelor toerisme (bis)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Verschuivende demografie, de stijgende gezondheidsbewustzijn, actieve vrijetijdsbesteding - drie trefwoorden die aangeven waarom medisch toerisme in de lift. Deze nieuwe oriëntatie van het toerisme in de richting van preventie en zorg, vereist gekwalificeerde specialisten en managers die innovatief aanbod te ontwikkelen, te implementeren en dus stellen nieuwe trends. Om professioneel te opereren als medisch toerisme, moet marktgerichte, communicatieve en organisatorische personeel.

Afstandsonderwijs Bachelor medisch toerisme (B. A.) U gekwalificeerd voor de interface tussen management, gezondheid, welzijn, preventie en toerisme. Voor het bestuderen van specifieke kennis en actie vaardigheden aangeleerd: Tourist-ervaringsinhoud gepaard met elementaire medische know-how. Afgezien van uw professionele voorkennis biedt de Bachelor gezondheidstoerisme (B. A.) een specifieke reeks van vaardigheden die de weg zal effenen naar een veelbelovende industrie. Want in onze veroudering, wellness-georiënteerde gezondheidszorg samenleving toeristische diensten steeds meer in de vraag.

Key kwalificaties

Steeds meer toeristische aanbiedingen voor gezondheidsbewuste doelgroepen ontstaan ​​op de markt. Deze zijn gebaseerd op de ene kant naar de ouderen, die steeds belangrijker worden als klanten, en verhuizen naar andere onderwerpen, zoals ontspanning, gezonde voeding, fitness en beauty producten op de voorgrond. Juist voor deze noodzaak om de Bachelor medisch toerisme in aanmerking (B. A). Door het bestuderen, zult u leren om hun eigen aantrekkelijke aanbiedingen te ontwikkelen en vaardig te reageren op de toenemende vraag.

Het programma geeft je expliciete interface van kennis voor de gezondheid toeristische markt op het gebied van:

  • Economie en Toerisme Management
  • Management Skills incl. Personeelsbeleid
  • reizen medische basics
  • Wellness and Prevention
  • management ervaring
  • raadgevend

Pia Kramps studeerde medisch toerisme, is in dienst en werkt krachtsport. In een interview met Markus Jung van Fernstudium-Infos.de praat ze over hoe ze het allemaal weer onder één dak.

Inhoud Studie

Met behulp van de zeer praktische curriculum om de nodige transversale vaardigheden te verwerven voor een succesvolle en duurzame concepten voor de gezondheid van het toerisme te beoordelen, uit te voeren of toezicht te ontwikkelen. Technisch gezien zijn zeer praktische inhoud in het centrum:

  • Geneeskunde voor de gezondheid van het toerisme, met het oog op de gevolgen van bepaalde handicaps voor de gezondheid van het toerisme aanbiedingen te beschrijven. Deze module helpt u om een ​​zeer specifieke kennis voordeel ten opzichte van de concurrentie
  • Consulting deskundig advies in gezondheidstoerisme contexten kan
  • Preventie en rehabilitatie, om te beslissen over specifieke doelgroepen en effectieve deals kan
  • Gesundheitstourismus-, wellness en spa-beheer

Persoonlijke en communicatieve vaardigheden die je krijgt in aanvulling op de professionele content op de weg. Wordt aangevuld met alle specifieke management kennis voor zorginstellingen.

toelatingseisen

De eisen voor toelating tot bachelor studies worden gereguleerd door de Higher Education Act Bremische (BremHG). Dan kunt u studeren onder bepaalde voorwaarden, zonder de middelbare school diploma.

basislijn

elk moment

Graduatie

Met de toekenning van de graad Bachelor Health Tourism (Bachelor of Arts) ontvangt je ontwikkeling, een unieke functie die de nationale en internationale markt ondersteunt behoeften houdend met de huidige.

Studieduur

Control studie 36 maanden of 48 maanden (180 studiepunten).

-test studie

Door zich te registreren bij de APOLLON Hochschule Je kunt testen gedurende 4 weken studeren gratis. Binnen deze periode, kunt u inloggen op elk gewenst moment in te trekken. dan is er geen kosten ontstaan ​​voor u.

accreditatie

De Bachelor-programma in Health Tourism (BA) door het Internationaal Agentschap voor kwaliteitszorg en accreditatie van opleidingen en instellingen (FIBAA) gecertificeerd.

gratis uitbreiding

Tot 50% van de gekozen variant onderzoek (18 of 24 maanden). http://www.apollon-hochschule.de/redirect.php?id=1243

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Seit ihrer Gründung im Herbst 2005 hat sich die staatlich anerkannte APOLLON Hochschule der Gesundheitswirtschaft auf Fernstudiengänge (Bachelor, Master und Zertifikatskurse) für das Gesundheitswesen ... Lees meer

Seit ihrer Gründung im Herbst 2005 hat sich die staatlich anerkannte APOLLON Hochschule der Gesundheitswirtschaft auf Fernstudiengänge (Bachelor, Master und Zertifikatskurse) für das Gesundheitswesen spezialisiert. Die mehrfach ausgezeichnete Hochschule mit Sitz in Bremen gehört zur leistungsstarken Klett Gruppe, zu der auch die Euro-FH gehört. Die junge Hochschule freut sich über zahlreiche Auszeichnungen wie z.B. "beliebteste Fernhochschule" und "Fernkurs des Jahres 2014"... Lees Minder
Duitsland online