Gezondheid bachelor-technologie (bis)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

In de gezondheidszorg steeds krachtiger apparaten en systemen worden gebruikt; met innovatieve informatietechnologie om de communicatie en netwerken van verschillende gebieden te optimaliseren. Deze ontwikkeling stopt niet in de voorkant van de thuiszorg. Maar de medische technologie sector samen met een totale omzet van ongeveer 22 miljard euro en bijna 113.000 werknemers (Bron: SPECTARIS Jaarboek: De Duitse Medical Technology Industry 2011) een hoeksteen van de Duitse economie. Om het gebruik van dure apparatuur en IT-systemen efficiënt te plannen en te begeleiden specialisten nodig die vertrouwd zijn met zowel de technische als de economische processen in de industrie.

Het programma Health Technology Management (B. A) Het vormt precies dit IDO specialist. Zoals health technology managers ze ideaal zijn gekwalificeerd om strategische concepten van gebruik te ontwikkelen voor preventie, ambulante en klinische zorg structuren, niet alleen de kosten te verlagen, maar brengen ook concurrentievoordelen.

Key kwalificaties

Het gebruik van moderne technologie de gezondheid is in het hart van deze unieke in Duitsland opleiding. De Bachelor Health Technology Management (B. A.) Ze zijn gericht op de technologische behoeften in de gezondheidszorg. Bij het bestuderen van gezondheidseconomische tevreden met basisprincipes van IT-processen en medische worden gecombineerd om daarmee ten laste van een vergrijzende samenleving en een steeds meer geavanceerde medische kwaliteitszorg factuur.

Inhoud Studie

De Bachelor Health Technology Management (B. A.) vormen specialisten met oog voor samenwerkingsprocessen. Onder het precies ontwikkeld voor de behoeften van de markt worden verkocht op het curriculum APOLLON universiteit de mogelijkheid om de gezondheid van technologie optimaal te benutten in de patiëntenzorg. Hier kan je blik over de Medical Device Technology gaat verder en omvat ook IT multimedia-technologie en industrie-gerelateerde logistieke processen met een. Alle inhoud is specifiek beschreven en getest op basis van toepassing en case studies uit de praktijk.

Het richt zich op de onderwerpen die je nodig hebt in het oog als een health technology manager altijd te hebben:

  • Health Economics
  • Gebruik en toepassingsgebieden van IKMT systemen
  • Omstandigheden, mogelijkheden en beperkingen van de medische technologie
  • E-Health Management
  • Ondersteunende gezondheidstechnologie (AAL)

Deze vier expertisegebieden worden verdicht door het bestuderen van een unieke doorsnede van de kennis die je in staat stelt om de gezondheid technologieën toe te passen voor de kosten van patiënten en vanuit logistiek oogpunt optimaal.

toelatingseisen

De eisen voor toelating tot bachelor studies worden gereguleerd door de Higher Education Act Bremische (BremHG). Dan kunt u studeren onder bepaalde voorwaarden, zonder de middelbare school diploma.

basislijn

elk moment

Graduatie

Aan het eind van de cursus leer je de internationaal erkende Bachelor of Arts te verwerven (B. A.) in de Faculteit Technologie en Logistiek. Deze graad geeft je een eerste klas-interface manager met de industrie-specifieke zakelijke en technologische expertise.

Studieduur

Control studie 36 maanden of 48 maanden (180 studiepunten).

-test studie

Door zich te registreren bij de APOLLON Hochschule Je kunt testen gedurende 4 weken studeren gratis. Binnen deze periode, kunt u inloggen op elk gewenst moment in te trekken. dan is er geen kosten ontstaan ​​voor u.

accreditatie

De Bachelor-programma in Health Technology (BA) is gecertificeerd door het Internationaal Agentschap voor kwaliteitszorg en accreditatie van opleidingen en instellingen (FIBAA).

gratis uitbreiding

Tot 50% van de gekozen variant onderzoek (18 of 24 maanden).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Seit ihrer Gründung im Herbst 2005 hat sich die staatlich anerkannte APOLLON Hochschule der Gesundheitswirtschaft auf Fernstudiengänge (Bachelor, Master und Zertifikatskurse) für das Gesundheitswesen ... Lees meer

Seit ihrer Gründung im Herbst 2005 hat sich die staatlich anerkannte APOLLON Hochschule der Gesundheitswirtschaft auf Fernstudiengänge (Bachelor, Master und Zertifikatskurse) für das Gesundheitswesen spezialisiert. Die mehrfach ausgezeichnete Hochschule mit Sitz in Bremen gehört zur leistungsstarken Klett Gruppe, zu der auch die Euro-FH gehört. Die junge Hochschule freut sich über zahlreiche Auszeichnungen wie z.B. "beliebteste Fernhochschule" und "Fernkurs des Jahres 2014"... Lees Minder
Duitsland online