Gezondheidszorg aide certificaat

Algemeen

Beschrijving van opleiding

hca

Health Care Aide Certificate

Als onze bevolking vergrijst, er zijn maar weinig carrière zo belangrijk - en snel groeiende - zoals gezondheidszorg. Als gezondheidszorg aide, zal je een belangrijk onderdeel van een zorgzame groep individuen van vitaal belang voor de gezondheidszorg worden. U krijgt de zorg voor mensen in instellingen en hun huizen, het vergroten en verbeteren van hun kwaliteit van leven.

Dit 4-maand (1 semester) full-time programma richt zich op de ontwikkeling van de belangrijkste vaardigheden die nodig zijn om de zorg voor cliënten in de gezondheidszorg veld. Onderwerpen zijn onder meer persoonlijke verzorging, hulp bij mobiliteit en voeding behoeften, communicatie, helpen met medicatie levering, en klinische vaardigheden. Programma levering combineert traditionele klassikale leren, laboratoria en klinische instructie in de langdurige zorg, acute zorg en de gemeenschap / thuiszorg instellingen.

WERKGELEGENHEID

Werkgelegenheid omzet zal naar verwachting toenemen als leden van de babyboomgeneratie met pensioen gaan in de komende jaren, en de bevolking vergrijst die meer Health Care Aides.

PROGRAMMA DUUR

4 maanden (1 semester)

TOELATINGSEISEN

  • Credit in het Engels 10-1 of 10-2 of gelijkwaardig

OR:

  • Succesvolle afronding van de Algemene Gelijkwaardigheid Development-test (GED) met een standaard score van 450 in de taalkunde: lezen en schrijven

OR:

  • Bevredigende resultaten op de BVC Admissions Test

Engels taalvaardigheid Eis

  • Zie Engels Taalvaardigheid Eisen voor details.

Pre-practicum Eisen

  • Een actuele Politie Informatie Check (PIC) met Kwetsbaar Sector Search (VSS) moet voorafgaand aan de plaatsing practicum worden ingediend.
  • Vaccinatie eisen
  • Een huidige CPR Healthcare Provider Level Certificate wordt aanbevolen en vaak vereist door de werkgevers.

OVERDRAAGBAARHEID

Bow Valley College heeft een aantal van de overdracht overeenkomsten met andere vooraanstaande Canadese hogescholen en universiteiten.

WERKERVARING

Cursisten zullen worden verplicht om verschillende locaties te reizen om hun practicum plaatsingen voltooien. Elke inspanning wordt gedaan om leerlingen in stages binnen het tijdsbestek van het programma tegemoet te komen, maar in zeldzame gevallen is er een vertraging in het programma voltooid kan zijn totdat er een plaatsing kan worden geregeld.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

We have reached the top tier of two-year schools in North America by helping students contribute to the full range of their ability, becoming the best that they can be.

We have reached the top tier of two-year schools in North America by helping students contribute to the full range of their ability, becoming the best that they can be. Lees Minder