Gezondheidszorg en sociale zorg BTEC hoger nationaal certificaat (Edexcel) Natuurlijk opties

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Wat is de Health and Social Care BTEC Higher National Certificate (Edexcel) cursus over?

De Gezondheid en Sociale Zorg BTEC HNC is ontworpen om een ​​specialist leerweg bieden, met een sterke werkgerelateerde nadruk. De cursus heeft een sterke nadruk op het ontwikkelen van praktische vaardigheden en de kennis die essentieel is om te werken in de zorgsector.

De cursus wordt gegeven door het invullen van projecten en opdrachten die zijn gebaseerd op realistische werksituaties, zodat je de vaardigheden die je nodig hebt om een ​​carrière te beginnen zal ontwikkelen.

Een verscheidenheid aan werkvormen gebruikt worden, met inbegrip van gesprekken / debatten en presentaties.

De cursus bestaat uit zeven core modules en een gespecialiseerde eenheid (keuze van gespecialiseerde units zijn nog te bevestigen). Leerlingen zullen ook worden verplicht om 200 uur werkervaring te ondernemen.

Core eenheden:

  • Communiceren in Gezondheid en Sociale Zorg Organisaties - Principes van Volksgezondheid en Sociale Care Practice - Gezondheid en veiligheid in de Health and Social Care Workplace - Persoonlijke en professionele ontwikkeling in de gezondheidszorg en sociale zorg - Werken in een partnerschap in de gezondheidszorg en sociale zorg - De rol van de Volksgezondheid in Gezondheid en Sociale Zorg - Fysiologische Grondslagen voor Gezondheid en Sociale Zorg

De cursus wordt beoordeeld door een verscheidenheid van beoordelingen die essays, case studies, presentaties, practica en het schrijven van rapporten bevatten. Studenten krijgen een cijfer voor elke eenheid die ze aanvullen en een algemeen cijfer voor de cursus wordt uitgereikt.

Wat zal ik in staat zijn om te doen nadat ik deze opleiding heb afgerond?

Deze kwalificatie kan leiden tot tewerkstelling in zorggerelateerde functies binnen ziekenhuizen, gezondheidscentra en verpleeghuizen. Een belangrijke progressie pad voor BTEC Higher National Certificate leerlingen is naar het tweede of derde jaar van een graad of een honours degree programma, afhankelijk van de wedstrijd van de BTEC Higher National eenheden om de opleiding in kwestie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

We are one of the largest organisations of our kind in Europe. We have around 5,000 employees working across more than 20 locations providing learning and skills to over 80,000 learners and 3,000 empl ... Lees meer

We are one of the largest organisations of our kind in Europe. We have around 5,000 employees working across more than 20 locations providing learning and skills to over 80,000 learners and 3,000 employers across the UK. Lees Minder