Associate's Degree in de verpleegkunde

Verpleegkundigen van vandaag spelen een cruciale rol in de gezondheidszorg. Mensen die behoefte hebben aan medische verzorging een beroep doen op verpleegkundigen, niet alleen voor hun uitgebreide verpleegkundige kennis, maar ook voor hun steun en zorgzame natuur. Als u een natuurlijke neiging om anderen te helpen en een verlangen om te werken in de gezondheidszorg, onze Associate degree in de verpleegkunde is voor u.

Deze full-time programma kan in minder dan twee jaar worden afgerond en is goedgekeurd door de raad van Nursing Florida. In het Nursing programma, kunt u een gespecialiseerde opleiding in kritieke zorg of peri-operatieve verpleging ontvangen. Na het afstuderen, zult u in aanmerking komen voor de Nationale Raad Licensing Exam (NCLEX-RN) nemen om een ​​geregistreerde verpleegster worden. Na het passeren van het examen, kan je werk te zoeken in een verscheidenheid van instellingen in de gezondheidszorg, waaronder ziekenhuizen, kantoren arts, en nog veel meer.

Hoe lang duurt het me naar dit programma te voltooien?

Het programma is ontworpen om 77 weken in beslag nemen. Van degenen die het programma afgerond in 2013-2014, 61% afgewerkt in 77 weken.

Wat zijn mijn kansen op het krijgen van een baan als ik afgestudeerd?

De plaatsing tarief baan voor studenten die dit programma voltooid is 75%.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 6 andere vakken van Southern Technical College »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
77 weken
Voltijd
Prijs
47,654 USD
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019