Associate Degree in Onze Surgical Technician Program

Heeft u wat er nodig is om te werken in een druk gevulde omgeving die veel aandacht nodig heeft om de kleinste details even? In onze Surgical Technician programma, kunt u zich voorbereiden om te werken aan een levensreddende team als een operatie technicus in een snelle, uitdagende omgeving, zoals een ziekenhuis, medisch centrum of chirurgische centrum.

In dit programma, kunt u zich voorbereiden op een bekwame, entry-level chirurgische tech in de cognitieve psychomotorische en affectieve leerdomeinen geworden. Dit programma is geaccrediteerd door de accrediterende Bureau Gezondheidsvoorlichting Scholen, waarmee u te zitten voor het examen in chirurgische technologie gegeven door de National Board of Surgical Technology en Chirurgische Assisteren (NBSTSA). Na het passeren van deze internationaal erkend examen, zult u de referentie van Certified Chirurgische Technoloog (CST) te verdienen.

Als u overweegt chirurgische tech training scholen in Florida, kom erachter te komen waarom Southern Technical College is de plek voor jou.

Hoe lang duurt het me naar dit programma te voltooien?

Het programma is ontworpen om 88 weken in beslag nemen. Van degenen die het programma afgerond in 2013-2014, 74% afgewerkt in 88 weken.

Wat zijn mijn kansen op het krijgen van een baan als ik afgestudeerd?

De plaatsing tarief baan voor studenten die dit programma voltooid is 71%.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 6 andere vakken van Southern Technical College »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
88 weken
Voltijd
Prijs
35,255 USD
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet