Graad in de geneeskunde

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Presentatie

De medische school van FASM beoogt huisartsen gehumaniseerd, bijgewerkt, geglobaliseerde en kenner van de beste wetenschappelijke gegevens vormen.

Heeft opgericht zijn opleiding in de waarden van de instellingen van Santa Marcelina die respect voor anderen, gastvrijheid, hoge prestaties en kritische leren als onmisbare functies professionele en menselijke vorming hebben.

De cursus heeft een modulair, zes maanden curriculum dat de formele disciplines die nodig zijn om de medische opleiding te voltooien, plus curriculaire innovaties gericht op Health Management, Inleiding tot het wetenschappelijk onderzoek bestrijkt, Evidence Based Medicine en curriculaire integratie van de artsen van de Vreugde, versterking van het humaniseren gezicht van het voorstel onderwijs. De student heeft sinds de eerste helft contact met de gemeenschap waarin de FASM door de discipline van Family Medicine en de Gemeenschap, die de integratie van de Gemeenschap bevordert geplaatst. Actief deelnemen aan de preventie en programma's ter bevordering van de gezondheid hogere incidentie en prevalentie van aandoeningen zoals diabetes, hoge bloeddruk, obesitas, onder andere, wekken de nieuwsgierigheid bij het zoeken naar oplossingen voor dit "probleem" gevonden.

De cursus maakt gebruik van het hybride model, met traditionele momenten in verband met curriculum, waarbij het doel is om gebeurtenissen van de dag-tot-dag, dat kan worden opgelost met de inhoud gepresenteerd in de klas om te brengen de student bewust van het belang om te weten en voor te stellen oplossingen van de verworven kennis.

Differentiëlen

De Medical School in Santa Marcelina heeft zo'n groot verschil naar hun herkomst, op basis van de perceptie van de medische gemeenschap en docenten van de instelling die de tijd hebben aangetoond dat de noodzaak om het medisch onderwijs met holistische benadering van de patiënt, gericht op preventie en de bevordering van gezondheid.

  • Erkende cursus met een maximale score voor MEC
  • Faculteit van de instelling, meestal leraren en artsen met uitgebreide ervaring in het onderwijs, begeleiding en onderzoek
  • Trainingskamp in het grootste algemene ziekenhuis in het oosten van de stad São Paulo, Santa Marcelina ziekenhuis, met 706 bedden in staat om een ​​geschatte bevolking van 2.500.000 inwoners, de verschillende medische specialismen en de 45 medische residency programma's en professionele ontwikkeling te kijken
  • Een van de grootste gezondheidsprogramma's van Brazilië's Family
  • Lesgeven structuur met laboratoria en klaslokalen uitgerust
  • Opgewaardeerd didactisch model, gebaseerd op de beginselen van een gemengde methodologie Actief leersysteem
  • Prestaties in outreach-activiteiten met multidisciplinaire aanpak en vroege student contact met de gemeenschap en de rest van hun opleiding

Arbeidsmarkt

Naast het verschaffen van een gevarieerde training, waardoor de toekomstige uitgang zal in staat stellen de verschillende takken van de geneeskunde, FASM heeft de as van het medische generalist weergave.

Zelfs met het bestaan ​​van een belangrijk netwerk services geïnstalleerd vandaag is duidelijk zichtbaar in het dagelijkse sociale bijstand het gebrek aan gekwalificeerde medische professionals om te werken en te handelen in een andere werkelijkheid gepresenteerd in de centrale hubs van grote steden. In Study Group Management en Personeel Recovery wordt geschat dat ongeveer 50% van de aangeboden aan artsen in Primary Care Health posities niet wordt voldaan. In de Family Health Program het tarief bereikt 30% aan de oostkant van de stad.

Het belang van het invoeren van cursussen om op te treden in deze realiteit openbaart zich als een krachtig instrument te kwalificeren en onder professionals in het gebied, vertrouwd zijn met de plaatselijke regionale gezondheidssituatie, omdat de geografische spreiding van leermiddelen geen voorstander GEBIEDEN extremer.

Vanuit dit perspectief is het gegarandeerde werkgelegenheid voor jonge afgestudeerden in de regio en de grotere professionele identiteit met locoregionale kenmerken, als gevolg van een sociale impact van de Primary Health Care, in aanvulling op het voldoen aan de Versnelling Programma van de ontwikkeling van de sector, door het Ministerie van Volksgezondheid voorgesteld .

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

A FASM concretiza sua missão formando profissionais competentes para o desenvolvimento de atividades científicas, tecnológicas, artísticas, culturais, políticas e sociais.

A FASM concretiza sua missão formando profissionais competentes para o desenvolvimento de atividades científicas, tecnológicas, artísticas, culturais, políticas e sociais. Lees Minder
São Paulo , São Paulo + 1 Meer Minder