Graad in de geneeskunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

In de loop

De structurele en didactische organisatie van de cursus Undergraduate geneeskunde is gebaseerd op een innovatief curriculum met departementen, waar de verwante disciplines worden gegroepeerd aan het onderwijs te optimaliseren en voorkomt bureaucratische en financiële excessen en gigantismos en administratie op basis van verdienste en toggle commando. Zulke ongekende regeling in Brazilië in 1963 werd gevolgd door de andere, nadat de wet van richtlijnen en basen van Onderwijs 1968. Het curriculum is gericht op de opleiding van huisartsen, humanist, kritische en reflecterende uitzicht.

Aan het einde van de stage in de laatste twee maanden, leerlingen van het zesde jaar maakt Electieve Stage door te kiezen voor een van de gebieden van de Geneeskunde (Chirurgie Kindergeneeskunde en Verloskunde en Gynaecologie) om hun opleiding te verbeteren. Aan het einde van de cursus Undergraduate Medicine, de dokter is afgestudeerd aan de faculteit zullen generalistische opleiding, gekwalificeerd voor de uitoefening van de geneeskunde en gezondheidszorg, te voltooien op basis van wetenschappelijke strengheid, intellectuele en geleid door strikte ethische principes.

Staat om te weten en te handelen op de problemen en situaties van gezondheid en ziekte, de meest voorkomende van de epidemiologische profiel, het identificeren van de biopsychosociale dimensies van de determinanten agenten. In staat om te handelen met een gevoel van maatschappelijke verantwoordelijkheid en inzet voor burgerschap, het bevorderen van de algehele gezondheid van de mens. Als de nieuw gevormde kiezen voor specialisatie, kunnen medische residency doen in het Academisch Ziekenhuis van de Santa Casa de São Paulo, of in andere ziekenhuizen, het invullen van hun beroepsopleiding. Als u academische roeping, kunnen deelnemen aan de Graduate cursussen in niveaus van de Meester (Academic & Professional), PhD en / of Post-doctoraat in de volgende kennisgebieden:

  • Gezondheidswetenschappen
  • Onderzoek in Chirurgie
  • Volksgezondheid - Master Professional
  • Gezondheid Human Communication

Vestibulair 2016

Om de cursus Undergraduate Medicine mee, Faculteit der Medische Wetenschappen van Santa Casa de São Paulo is het noodzakelijk om het toelatingsexamen, georganiseerd door de Stichting voor het colloquium doctum (Fuvest) te betalen. Ze worden aangeboden jaarlijks 120 vacatures.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

A Irmandade da Santa Casa de Misericórdia de São Paulo é uma instituição multissecular, de origem portuguesa, que se dedica, desde o século XVI, à assistência aos órfãos, idosos, pobres e doentes. ... Lees meer

A Irmandade da Santa Casa de Misericórdia de São Paulo é uma instituição multissecular, de origem portuguesa, que se dedica, desde o século XVI, à assistência aos órfãos, idosos, pobres e doentes. Lees Minder