Read the Official Description

over Graduation

The Medicine Undergraduate cursus wordt gegeven door middel van de overeenkomst met UM - Universiteit van Morón, en voor de Brazilianen met een middelbare school of volledige hoger onderwijs die willen om de titel doctor te verkrijgen.

Als gevolg van de grote vraag naar Braziliaanse studenten die dromen van de opleiding in de geneeskunde, maar zijn financiële moeilijkheden en de toegankelijkheid van bestaande instellingen in ons land, hebben de instellingen afspraken ontwikkelde dit unieke programma.

Het project aangeboden door ISPED werd in 2009 ontwikkeld in samenwerking met de UM - Universiteit van Morón, en de eerste klas begon in 2010, de vorming van het einde van 2015.

Momenteel zijn er ongeveer 5000 Braziliaanse studenten geneeskunde in Argentinië, verdeeld in verschillende universiteiten, die worden beschouwd als 's werelds beste en referenties over verschillende onderwerpen met betrekking tot carrière.

Gezien deze situatie, de bij het project betrokken instellingen besloten om verschillen voor Braziliaanse studenten te creëren door middel van cursussen gericht op een betere voorbereiding op de bestaande revalidatie onderzoek in Brazilië die zijn opgenomen in de geschiedenis van de universiteit, en in het bijzonder in de opleiding van bevoegde artsen het vak met de kwaliteit in ons land.

De programma-inhoud is vergelijkbaar met Braziliaanse universiteiten, die de titel erkenning verkregen in Argentinië faciliteert, en het realiseren van de droom van praktische en economisch haalbare manier voor honderden mensen.

VERSCHILLEN

 • Continue monitoring tijdens de duur van uitsluitend eigen secretariaat van zes jaar aan de Braziliaanse studenten dienen.
 • Ingestemd met de selectie hoeft uw ticket Course (ook bekend als CBC in Argentijnse Universiteiten) niet te gebruiken.
 • Ongeveer 1700 uur / klassen van de Braziliaanse onderwerpen in de geschiedenis van de universiteit geplaatst, volgens de laatste verlenging onderzoeken van Brazilië (EXCLUSIVE).
 • Lessen met waarden tot 3 keer lager in vergelijking met andere particuliere universiteit in Brazilië.
 • Intensieve cursus Spaans duren een semester aan de lokale taal te leren.
 • Regularisatie van de nodige documentatie van de betrokken instanties om te studeren in Argentinië.
 • Het voorbereiden van studenten door middel van theoretische en praktische evenementen voor het bijwerken van relevante onderwerpen aan Braziliaanse geneesmiddel tijdens elk jaar van de opleiding.
 • Voorbereidende cursus voor het onderzoek van revalidate en andere titels van revalidatie, in het afgelopen jaar.
 • informatieve hulp in de loop met betrekking tot huisvesting, gezondheidszorg, transport, voeding, onder anderen.
 • voortdurend contact met familieleden in Brazilië om noodzakelijke informatie over de student in Argentinië te verkrijgen.
 • virtuele omgeving voor studenten, ouders en / of verzorgers zien ratings, prestaties, en al het academische leven van de student.
 • Praktijklessen in grote ziekenhuizen en klinieken in Argentinië vanaf het eerste jaar van de opleiding.
 • Internationale ervaring uitgevoerd met het krijgen van het medische instrument van de Universiteit uitgegeven als een van de beste ter wereld, het winnen van awards in Europa en Latijns-Amerika, met de richting van de man die medische carrière een revolutie door de uitvinding van de kunstmatige hart.
 • Ondersteuning en begeleiding van ISPED, reeds op het gebied van internationaal onderwijs bekend door het verstrekken van kwalitatief hoogwaardige diensten aan professionals bijwonen master en doctor in de landen van Zuid-Amerika.
Program taught in:
Spaans
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Mar. 2019
Feb. 2020
Duration
6 jaar
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Feb. 2020
Application deadline
Begindatum
Mar. 2019
Application deadline

Mar. 2019

Location
Application deadline
Einddatum

Feb. 2020