Graad in de kwaliteit van voedsel en voeding

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Doelstellingen en competenties

  • Weten voedsel uit de productie, via haar industriële verwerking, de beoordeling van de kwalitatieve en voedingswaarde onder het oogpunt van kwaliteit, voedselveiligheid en voedingswaarde in vergelijking met de verschillende behoeften van de gebruikers;
  • Vestigen in twee richtingen relatie tussen productie en consumptie van voedsel in een perspectief van verbetering / diversificatie van de voedselproductie en de voedingswaarde van de bevolking.

Carrières

  • Food and Nutritional onderwijs;
  • Superior Quality Control technicus;
  • Eten beheer (Kleuterscholen, Kantines, 3de leeftijd huizen, restaurants, enz.);
  • Onderwijs voor voedselconsumptiepeiling;
  • Agro-industrie Manufacturing;
  • Industriële Biotechnologie Voedsel;
  • Laboratoriumanalyse;
  • Bedrijven / instellingen voedsel van hoge kwaliteit;
  • Leerbedrijven (Agro-Vee, Manufacturing, Analysis Laboratories, consulting);
  • R & D-activiteiten;
  • Onderwijs;
  • Consulting.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

A Escola Superior Agrária de Viseu (ESAV), criada oficialmente em 19 de Dezembro de 1994 (DL n.º 304/94), é uma das unidades orgânicas do Instituto Politécnico de Viseu, integrando-se na rede de ensin ... Lees meer

A Escola Superior Agrária de Viseu (ESAV), criada oficialmente em 19 de Dezembro de 1994 (DL n.º 304/94), é uma das unidades orgânicas do Instituto Politécnico de Viseu, integrando-se na rede de ensino superior público português, ao nível do ensino politécnico. Assim deu-se continuidade à tradição, pois a Cidade de Viseu teve o privilégio de ser pioneira no Ensino Agrícola em Portugal através da criação da Escola Prática de Agricultura de Viseu, por Decreto de 16 de Dezembro de 1852. Lees Minder