Graad in de verpleegkunde

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De cursus

De bacheloropleiding in de verpleegkunde UNIMAR is actief sinds 1989 en is erkend door het advies van de Federal Board of Education No. 27/93 en verordening nr 472, van 15 maart 1993. 80 studenten per jaar worden aangeboden in de nacht. Plaatsen worden bezet door studenten in grote aantallen uit andere steden, kenners van hun traditie. De leer van de Verzorging Project werd gebouwd op basis van de missie, visie en waarden van de Universiteit van Marilia. Van deze panden het pedagogisch project van de cursus stelt haar missie op zoek naar de onafscheidelijkheid van onderwijs, onderzoek en uitbreiding. De integratie tussen onderwijs en service, het recht op gezondheid en de strijd om een ​​nieuw zorgmodel bouwen, geleid door de principes van SUS, gerelateerd aan het eigen vermogen en uitgebreide zorg om de gezondheid van mensen en de gemeenschap. De UNIMAR Verzorging produceert en leert geïntegreerd wetenschap aan de samenleving, met de as in de gezondheidszorg.

De Career

Omgaan met de sterke wetenschappelijke en technologische vooruitgang van onze tijd, de snelle veranderingen optreden in alle sectoren van de samenleving. Met verpleging kon niet anders. Op dit moment, de verpleegkundige is zich bewust van een strijd in de richting van nieuwe perspectieven voor nieuwe verworvenheden op alle niveaus: wetenschappelijke, politieke, economische, culturele en sociale. Nursing is vandaag een gezond gebied dat zich bezighoudt met de diagnose van de behoeften in de gezondheidszorg, het voorschrijven, uitvoering, evaluatie en aanpassing van de verpleging, altijd handelen op de man (familie en de gemeenschap) en op het ecosysteem, met het oog te bevorderen, het behoud en het herstel van de gezondheid. Verpleegkundigen moeten goed worden opgeleid generalist, kritisch en reflectief vermogen om te weten en te handelen over de problemen / situaties het meest voor de gezondheid-ziekte in de nationale epidemiologische profiel, met de nadruk op hun regio van de werking, het identificeren van de bio-psycho-sociale aspecten van de determinanten.

Travel infrastructuur:

Wij geloven dat de infrastructuur is cruciaal voor elk punt van de cursus. Onze studenten vanaf het begin van de cursus ontwikkelt activiteiten in verschillende instellingen: Praktijken Laboratory, waar hij begon - de opleiding van verpleegkundig praktijken in dit scenario hebben we: 1 operatiekamer, 1 Ward, 1 ER, 1ambulatorio, 1 ESF, 1 huishouden, 1 bibliotheek en zelfstudie Box, met geautomatiseerde mannequins dat het menselijk lichaam systemen vertegenwoordigen, de gehele installatie maakt het contact van de student met het beroep in gecontroleerde en beschermde scenario's die een grotere veiligheid en vaardigheid met de patiënt toekomst garandeert. We hebben ook laboratoria: Anatomie Laboratory, microscopie, biochemie, informatica, voeding, onder anderen. Begeleide stage uit te voeren hebben we verschillende scenario's: University Hospital Specialty Clinic en overeenkomsten met het moederschap Milk Drop, spiritistische ziekenhuis van Marilia, Human Milk Bank van Marilia, UBS en het ESF en verpleeghuizen in de stad Marilia. Als voor de collectie boeken heeft vandaag 56.713 titels, EBSCO databank Sciru onder andere bases. Wireles netwerk in campus.

Specifieke kenmerken materialen (Laboratories specifieke voorzieningen, apparatuur en materialen)

Faciliteiten:

De Universiteit van Marilia - UNIMAR biedt educatieve diensten als volgt:

  • klaslokalen, laboratoria, toiletten en andere gebieden voor onderwijsdoeleinden;
  • Bibliotheek;
  • Gebieden voor sportbeoefening (rechtbanken en voetbalvelden);
  • Parkeren: voor docenten, medewerkers en studenten;
  • Woon- en recreatiegebieden.

Informatie

Autorizativo act: Programma geaccrediteerd sinds 1993

Professional: Verpleegster

Periode: Nachtelijk

Duur: 10 semesters

Fee: 1005,75

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

A Universidade de Marília tem como MISSÃO formar o profissional ético e competente, inserido na comunidade nacional, capaz de constituir o conhecimento, promover a cultura, o intercâmbio, a fim de des ... Lees meer

A Universidade de Marília tem como MISSÃO formar o profissional ético e competente, inserido na comunidade nacional, capaz de constituir o conhecimento, promover a cultura, o intercâmbio, a fim de desenvolver a consciência coletiva na busca contínua da valorização e solidariedade humanas. Lees Minder
Marília , Marília , Marília + 2 Meer Minder