Graad in de veterinaire

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Wat maken wij het verschil?

1. De ervaring

De faculteit Diergeneeskunde heeft meer dan 17 jaar ervaring en het is de decaan Faculteit van de autonome gemeenschap van Valencia en lid van de Europese Vereniging van inrichtingen voor Veterinary Education (EAEVE) en de Internationale Veterinaire Student Association (IVSA)

2. De internationale roeping

In onze lessen naast elkaar bestaan ​​en leven studenten uit verschillende landen en nationaliteiten. Het is de enige Faculteit Diergeneeskunde in Spanje (en weinigen onder Europa) met drie internationale lijnen van de graad: Spaans, Frans en Engels.

3. De faciliteiten

Omdat vanaf de eerste dag heeft u toegang tot de Clinical Veterinary Hospital en met haar faciliteiten heb je in staat om je kennis te bevorderen, bestuderen inkomende zaken zal zijn en ook actief deelnemen aan de 24-uurs bewaking plicht van de Hospital Services. Bovendien krijgt u toegang tot de Onderwijs en Onderzoek Farm, waar u zal deelnemen aan praktische clinics met grotere dieren, zoals paarden en koeien, evenals praktische werkzaamheden met betrekking tot het beheer van de dieren en de etnologie en voortplanting bij geiten, schapen , konijnen, vogels, honden en katten. Je zal deelnemen aan een innovatieve opleiding die academisch leren met het verwerven van professionele veterinaire vaardigheden integreert.

De Clinical Veterinary Hospital

De Clinical Veterinary Hospital aan de Universidad CEU Cardenal Herrera is open voor het publiek en biedt diensten van preventieve geneeskunde voor overleg met betrekking tot alle klinische specialiteiten. Bovendien zijn de hulpdienst is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, en wordt beheerd door medewerkers getraind in noodgevallen diergeneeskunde. De studenten van Veterinaire Wetenschappen verwerven hun praktische klinische opleiding door actief deel te nemen aan alle diensten samen met gespecialiseerde professionals, die zelf docenten aan de universiteit. Met de apparatuur en de mate van specialisatie van onze veterinaire professionals, de Clinical Veterinary Hospital CEU is een baanbrekende vestiging in Spanje. We rekenen op onze specialisten.

Het Onderwijs en Onderzoek Farm

Door middel van haar faciliteiten, kunnen diverse soorten dieren worden herenigd en studenten van de Veterinaire Wetenschappen kunnen deelnemen aan praktische lessen behandelen en onderzoeken van paarden en vee. Praktische lessen worden gehouden vanaf het eerste jaar en geleidelijk meer geavanceerd als de cursus vordert worden. Bovendien kunnen deze installaties worden gebruikt voor onderzoeksdoeleinden, het ontwikkelen van projecten van groot belang voor zowel nationale als internationale bedrijven.

4. De praktijken

Meer dan 1000 stages voor externe werkervaring met meer dan 400 professionals aan mentoraat bieden. Onder de werkervaringsplaatsen hebben we afspraken met Bioparc en L'Oceanogràfic voor gepersonaliseerde klinische en niet-klinische training van kleine groepen ondertekend.

Wat ga ik leren?

Het curriculum in de eerste plaats concentreert zich op het leren van de fundamentele disciplines, maar dan steeds geavanceerder wordt gericht op manieren om de gezondheid van dieren en mensen op basis van studies van deskundigen te garanderen. Voor deze, evenals door theoretische en praktische lessen in de universitaire voorzieningen - laboratoria, de Teaching Farm, de Clinical Veterinary Hospital - u ook externe stages ondernemen in veterinaire klinieken, food bedrijven, slachthuizen, productie boerderijen, wildlife herstel centra en dierentuinen daarom waardoor u met diverse contacten in de veterinaire beroepsgroep.

http://www.uchceu.com/en/studies/degree/veterinary

Laatst bijgewerkt op aug 2017

Over de school

Our University belongs to the University Foundation San Pablo-CEU, the most important private education organization in Spain, having more than 26,000 students and 24 centres in every educative level, ... Lees meer

Our University belongs to the University Foundation San Pablo-CEU, the most important private education organization in Spain, having more than 26,000 students and 24 centres in every educative level, among those three Universities in Madrid, Barcelona and Valencia. Lees Minder