Graduate profiel

  • Beoordeel de voedingsstatus van individuen en sociale groepen.
  • Ontwerpen en effectieve voedingswaarde strategieën te evalueren op basis van de problemen van individuen en sociale groepen.
  • Uitvoerig het beheer van voedsel diensten van verschillende types.
  • Maken en beheren van zakelijke adviesdiensten en consulting op het gebied van voeding.
  • Gebruik wetenschappelijke principes en ethische besluitvorming voor fi.
  • Effectief te integreren multidisciplinaire teams.
  • Bevorderen van een positieve en effectieve veranderingen in de levensstijl van mensen.

veldwerk

  • Ziekenhuizen, klinieken en gezondheidscentra.
  • Sportscholen, scholen en bedrijven die ondersteuning voeding professionals nodig hebben.
  • kantoren private artsen.
  • Non-profit organisaties en overheidsinstellingen.
  • persoonlijke aandacht voor patiënten met voortdurende zorg eisen in hun voedingstoestand.
  • Mijn eigen bedrijf.

leerplan

1

  • Effectieve communicatie (8 studiepunten)
  • Nutrition Basics (8 studiepunten)
  • Biostatistiek (8 studiepunten)
  • Marketing (8 studiepunten)
  • Metabolic Biochemie (8 studiepunten)
  • Inleiding tot Nutrition (8 studiepunten)

2e

  • Management en leiderschap stijlen (8 studiepunten)
  • Health Project (4 studiepunten)
  • Moleculaire biologie en genetica (8 studiepunten)
  • sanitaire controle en de voedselveiligheid (8 studiepunten)
  • Microbiologie (8 studiepunten)
  • Fundamentals of morphophysiology (8 studiepunten)
  • Metabolisme van macronutriënten (8 studiepunten)

3e

  • Positieve Psychologie (8 studiepunten)
  • Theorie en techniek van de interview (8 studiepunten)
  • Nutritional Assessment (8 studiepunten)
  • Micronutrient metabolisme (8 studiepunten)
  • Epidemiologie en voeding (8 studiepunten)
  • Food Science (8 studiepunten)

4e

  • Food Technology (8 studiepunten)
  • Nutriogenómica (8 studiepunten)
  • Nutrition stadia van ontwikkeling (8 studiepunten)
  • Basis van dieet therapie (8 studiepunten)
  • Dietary beoordeling en berekening (8 studiepunten)
  • Psychologie en voeding (8 studiepunten)

5 °

  • Effectieve presentaties Workshop (4 studiepunten)
  • Workshop planning en besluitvorming (4 studiepunten)
  • Voeding in de volwassenheid en veroudering (8 studiepunten)
  • sportvoeding (8 studiepunten)
  • Optionele discipline I-III (24 studiepunten)

6 °

  • Immunologie en voeding (8 studiepunten)
  • Optioneel discipline IV-VIII (40 studiepunten)

7e

  • Optioneel praktijk (32 studiepunten)
  • Optioneel discipline IX-X (16 SP)

8 °

  • beroepsethiek en burgerschap (8 studiepunten)
  • Optioneel discipline XI - XIV (32 studiepunten)
  • Electieve Professional Engels (8 studiepunten)
Opleiding te volgen in:
  • Spaans
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Juli 2020
Duration
8 semesters
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Juli 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Juli 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Juli 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Juli 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Juli 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Juli 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Juli 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Juli 2020
Aanmeldingslimiet