Graad in fysiotherapie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Fysiotherapie is een wetenschap die zich bezighoudt met de studie van de menselijke beweging in al zijn vormen en mogelijkheden. De fysiotherapeut heeft nu voldoende werkgelegenheid in ziekenhuizen, klinieken, gezondheidscentra en stations, sportteams en revalidatiecentra. Opgericht in 1976, het verloop van Fysiotherapie, UNIMEP is uitgevoerd door de gespecialiseerde pers wees als een van de beste in het land. Dit is voornamelijk te wijten aan de kwaliteit van zijn innovatieve curriculum, voldoen aan de nieuwste nationale richtlijnen en eisen van de markt, evenals zijn haar stages, integratie met de masteropleiding in Fysiotherapie en haar infrastructuur.

Duur5 jaar overdag of 's nachts

Maandelijkse investering

Dag: R $ 1,526.00 Nacht: R $ 1,526.00 ** Waarde voor het invoeren in de 1e helft 2016.

Waarom studeren in Unimep?

Een van de beste in Brazilië

90% van de cursussen van de beste in de Student Guide. 5 beste onder de specifieke SP interieur van de Folha University Ranking (RUF) Categorie Market waardering.

Internationale uitwisselingen

Reële mogelijkheid van internationale uitwisselingen, door middel van overeenkomsten met universiteiten in 25 landen en het Science without Borders programma, de federale overheid.

Integratie op de arbeidsmarkt

Stagemogelijkheden en integratie op de arbeidsmarkt door Unimep Stadia van Midden- en partnerships met publieke en private bedrijven.

Financiële steun

De Unimep heeft uitgebreide financiële ondersteuning van het beleid, zoals Fies, ProUni, subsidies en afspraken met partnerinstellingen.

Laatst bijgewerkt op jan 2016

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

O Instituto Educacional Piracicabano da Igreja Metodista (IEP) é a entidade mantenedora do Colégio Piracicabano, da Universidade Metodista de Piracicaba e da Escola de Música de Piracicaba "Maestro Er ... Lees meer

O Instituto Educacional Piracicabano da Igreja Metodista (IEP) é a entidade mantenedora do Colégio Piracicabano, da Universidade Metodista de Piracicaba e da Escola de Música de Piracicaba "Maestro Ernst Mahle". Lees Minder