Graduate Certificate in Global Tobacco Control

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Het certificaat in Global Tobacco Control is een volledig online, parttime studieprogramma aangeboden door de Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health.

Het gebruik van tabak is de nummer één te voorkomen doodsoorzaak in de wereld en het is de bedoeling om een ​​miljard mensen in de 21e eeuw te doden, tenzij effectieve maatregelen voor het beheersen van het tabaksgebruik worden genomen. Om de wereldwijde last van door tabak veroorzaakte sterfgevallen en ziekten te verminderen en uiteindelijk te beëindigen, moeten onderzoekers en gezondheidswerkers over de nodige technische vaardigheden beschikken om effectieve beleidsontwikkeling en -implementatie te ondersteunen.

Het algemene doel van het certificaatprogramma in Global Tobacco Control is om formeel onderwijs te bieden aan onderzoekswetenschappers en beroepsbeoefenaren in de volksgezondheid, waardoor ze de technische vaardigheden krijgen die nodig zijn om het bewijs te ontwikkelen en effectief te communiceren dat nodig is om een effectieve ontwikkeling en implementatie van tabaksontmoedigingsbeleid te ondersteunen. .

Laatst bijgewerkt op jan 2021

Over de school

The Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, the number one ranked school of public health in the world, offers fully online, part-time master’s degree and certificate programs, designed for w ... Lees meer

The Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, the number one ranked school of public health in the world, offers fully online, part-time master’s degree and certificate programs, designed for working professionals. The Online Programs for Applied Learning (OPAL) focus on emergent industry sectors that have a resounding need for highly skilled professionals. Lees Minder
VS Online , Baltimore + 1 Meer Minder