Graduate diploma in Advanced Nursing

University of Technology Sydney

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Graduate diploma in Advanced Nursing

University of Technology Sydney

Deze cursus is ontworpen zodat studenten hun onderwerp keuzes kunnen afstemmen op hun individuele behoeften te voldoen. De kennis, vaardigheden en expertise opgedaan studenten in staat stellen de kwaliteit van de zorg te verbeteren voor patiënten en hun families. Studenten ontwikkelen vaardigheden om actief bij te dragen aan de professionele ontwikkeling van anderen en gebruiken bewijsmateriaal om weloverwogen beslissingen te nemen over de verpleegkundige praktijk te maken. Sterk door zowel werkgevers en clinici gerespecteerd, deze cursus ontwikkelt een scala aan carrièremogelijkheden.

Studenten ontwikkelen afgestudeerde attributen zoals leiderschap; kritisch denken; verantwoording; communicatie; professionele kwaliteiten aangepast zijn aan hun rol; en inheemse culturele respect. Deze attributen worden ontwikkeld met belangrijke externe stakeholders, industrie adviseurs, klinische partners, werkgevers en clinici. De cursus ontwikkelt loopbaan van een student als een arts, manager of opvoeder door de uitbreiding, verbetering en het opbouwen van vertrouwen in de bestaande vaardigheden naast het verstrekken van academische ervaring en kwalificaties.

Carrière opties omvatten leidende posities in geavanceerde functies, bijvoorbeeld klinische, chronische en complexe zorg (vergrijzing en palliatie), primaire gezondheidszorg, onderwijs, management, onderzoek, klinisch verpleegkundig specialist of consultant, verpleging management, complexe case management, verpleegkundig onderwijs, en de leeftijd schelen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
16,005 AUD
in AUD per 24CP semester
Locations
Australiƫ - Sydney, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates