Read the Official Description

Deze cursus is zo ontworpen dat studenten hun onderwerpkeuzes kunnen aanpassen aan hun individuele behoeften. De opgedane kennis, vaardigheden en expertise stellen studenten in staat de kwaliteit van zorg voor patiënten en hun families te verbeteren. Studenten ontwikkelen vaardigheden om actief bij te dragen aan de professionele ontwikkeling van anderen en gebruiken bewijs om weloverwogen beslissingen te nemen over verpleegkundige praktijken. Deze cursus wordt zeer gerespecteerd door zowel werkgevers als clinici en ontwikkelt een verscheidenheid aan carrièremogelijkheden.

Studenten ontwikkelen graduate attributen zoals leiderschap; kritisch denken; verantwoording; communicatie; professionele kwaliteiten passend bij hun rol; en inheems cultureel respect. Deze kenmerken zijn ontwikkeld met belangrijke externe belanghebbenden, sectoradviseurs, klinische partners, werkgevers en clinici. De cursus ontwikkelt de carrière van een student als clinicus, manager of opvoeder door het uitbreiden, versterken en opbouwen van vertrouwen in bestaande vaardigheden, naast het bieden van academische ervaring en kwalificaties.

Carrière-opties omvatten leiderschapsposities in geavanceerde functies, bijv. Klinische, chronische en complexe zorg (ouder worden en palliatie), eerstelijnsgezondheidszorg, onderwijs, management, onderzoek, klinische verpleegkundig specialist of adviseur, verpleegbeheer, complex case management, verpleegkundig onderwijs en ouder zorg.

Program taught in:
Engels

See 21 more programs offered by University of Technology Sydney »

Last updated November 25, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Jan. 2020
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
16,800 AUD
in AUD per 24 cp-sessie
By locations
By date
Begindatum
Jan. 2020
Application deadline

Jan. 2020

Location
Application deadline
Einddatum