Holistisch doula-certificaat

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Holistische Doula Certificaat

Het Holistische Doula-certificaat is een 13,5 week, 270 uur durend programma dat studenten voorbereidt op werken als Doulas en Postpartum Doulas. Het is de meest uitgebreide Doula programma aangeboden in Noord-Amerika.

De opleiding en training die wordt aangeboden binnen het Holistic Doula Certificate Program zijn gebaseerd op complementaire en integratieve benaderingen, waarbij Western Medicine wordt gecombineerd met holistische therapieën. Het programma biedt krachtige educatie en praktische basis in vele therapeutische benaderingen, waardoor bekwame en zelfverzekerde Doulas worden gecreëerd wanneer ze met werkende moeders werken en hun praktijken ontwikkelen. Geen enkele therapeutische benadering of discipline geleerd is bedoeld om volledig te zijn en leiden tot studenten steeds beoefenaars in dat specifieke gebied. In plaats daarvan draagt ​​elk onderdeel bij aan de competentie van de Doula en dus aan de werkende moeder en haar familie. Door het behalen van een uitgebreide opleiding in verschillende disciplines, zullen afgestudeerden van het programma in staat zijn om de huidige normen te veranderen van wat het betekent om een ​​Doula te zijn in Noord-Amerika. Alle studenten komen in aanmerking om deel te nemen in de Doula Mentorship zodra ze alle klaslokaal eisen van het certificaat programma hebben afgerond.

Afgestudeerden van dit programma kunnen de opgedane kennis en ervaring gebruiken om een ​​particulier allesomvattend Doula-dienstenbedrijf op te zetten of lid te worden of een geïntegreerde gezondheidskliniek of geboortecentrum te creëren.

Studierichtingen

De Holistische Doula Certificate Program wordt aangeboden ter plaatse en op een full-time basis over 13,5 weken (20 uur per week van de studie). Het oorspronkelijke programma aanbod is in september 2013. De lessen zijn gepland op donderdag- en vrijdagavond van 15.30 uur tot 18.30 uur en op zaterdag en zondag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Admissions

Slechts 16 studenten worden toegelaten tot elk Holistic Doula Certificate programma op Pacific Rim College. Studenten die moet een middelbare school diploma of een bevredigende post-secundair onderwijs hebben, zijn van sterke morele karakter en hebben een goed verlangen en interesse in het kraambed te ondersteunen. Bovendien moeten alle niet-native Engels sprekende kandidaten een beheersing van geschreven en gesproken Engels te demonstreren. Elke buitenlandse aanvrager kan nodig zijn om een ​​officiële score rapport van een Engels taalvaardigheid examen indienen, zoals TOEFL (Test van het Engels als vreemde taal), of IELTS (Internationaal Engels Language Test System).

Laatst bijgewerkt op dec 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Pacific Rim College is a government (PCTIA) accredited academic institution of complementary and integrative medicine located on Vancouver Island in beautiful Victoria, British Columbia. The college w ... Lees meer

Pacific Rim College is a government (PCTIA) accredited academic institution of complementary and integrative medicine located on Vancouver Island in beautiful Victoria, British Columbia. The college was founded to provide world-class education, modern research opportunities and premier clinical services in a variety of medical modalities. Lees Minder