INTERNATIONAAL AEGD + MASTERS-OPLEIDINGSPROGRAMMA

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Postdoctorale studenten die zijn ingeschreven in geselecteerde geavanceerde onderwijsprogramma's binnen Kornberg, komen in aanmerking om gelijktijdig het MS Oral Health Sciences-programma te voltooien. Dit omvat het door de Commission on Dental Accreditation (CODA) geaccrediteerde 2-jarige programma voor Advanced Education in General Dentistry (AEGD).

Vereisten voor de MSc omvatten extra studiepunten en voltooiing van een zelfgestuurd origineel academisch onderzoeksproject, een systematische review of ander wetenschappelijk werk dat aanvaardbaar is voor de mastercommissie van de student.

Studenten die dit programma met succes afronden, behalen een 2-jarig diploma Advanced Education in General Dentistry en een Master of Science (MSc) -graad in Oral Health Sciences.

De doelstellingen van dit programma zullen de basis van klinische kennis en ervaring van de student uitbreiden, in combinatie met een goed begrip van de wetenschappelijke methode op graduate niveau.

 • Fungeren als eerstelijnszorgverlener voor patiënten. Dit omvat het verstrekken van spoedeisende en multidisciplinaire uitgebreide mondzorg; het verlenen van patiëntgerichte zorg die wordt gecoördineerd door de huisarts en het aansturen van activiteiten op het gebied van gezondheidsbevordering en ziektepreventie.
 • Plan en bied multidisciplinaire mondzorg voor een breed scala aan patiënten, inclusief patiënten met speciale behoeften. Deze personen met speciale behoeften omvatten, maar zijn niet beperkt tot, mensen met ontwikkelingsstoornissen, complexe medische problemen en aanzienlijke fysieke beperkingen.
 • Beheer de levering van mondzorg door concepten van patiënt- en praktijkbeheer en kwaliteitsverbetering toe te passen die inspelen op een dynamische zorgomgeving.
 • Effectief en efficiënt functioneren binnen interdisciplinaire zorgteams.
 • Pas wetenschappelijke principes toe op leren en mondzorg. Dit omvat het gebruik van kritisch denken, op bewijzen of resultaten gebaseerde klinische besluitvorming en op technologie gebaseerde systemen voor het ophalen van informatie.
 • Gebruik maken van de waarden van beroepsethiek, levenslang leren, patiëntgerichte zorg, aanpassingsvermogen en acceptatie van culturele diversiteit in de beroepspraktijk.
 • Begrijp de mondgezondheidsbehoeften van gemeenschappen en doe mee aan de gemeenschap.
 • Voorafgaande kennis en begrip op het wetenschappelijke gebied van mondgezondheidswetenschappen.
 • Ontwikkel "klinische wetenschappers" in de tandheelkunde door een adaptieve opleiding op graduate-niveau aan te bieden in een verscheidenheid aan tandheelkundige disciplines die van toepassing zijn op mondgezondheid.
 • Bied mondzorgprofessionals de mogelijkheid om een dieper, meer gericht begrip van hun respectieve disciplines te krijgen.
 • Bied graduate-level training en ervaring in onderzoeksmethodologie en -technologie om studenten beter te kwalificeren voor een loopbaan in academische en / of branchegerelateerde mondgezondheidsactiviteiten.
Laatst bijgewerkt op okt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Mission The Kornberg School of Dentistry promotes health and wellness through the comprehensive education of diverse general and specialty dentists utilizing inter-professional collaboration; providin ... Lees meer

Mission The Kornberg School of Dentistry promotes health and wellness through the comprehensive education of diverse general and specialty dentists utilizing inter-professional collaboration; providing compassionate, comprehensive, patient-centered, evidence-based and outcome-driven oral health care; engaging in research and scholarly activities; and serving the community. Lees Minder