Integrative Neuroscience MScR

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Onderzoek profiel

De MSc van Research in Integrative Neuroscience is een éénjarig, voltijds onderzoeksprogramma dat alle niveaus van de moderne neurowetenschappen omvat, waardoor het een ideaal programma is om je voor te bereiden op een doctoraat.

We omvatten moleculaire, cellulaire, systemen, regeneratieve, cognitieve, klinische en computationele neurowetenschappen. We bieden u ook de mogelijkheid om vanaf het begin uw specialiteit te kiezen, zodat u uw lessen kunt afstemmen op uw interesses en carrièredoelen.

Programmastructuur

Je begint met een onderwezen component in de eerste 12 weken en volgt 'themaweken' die parallel lopen met keuzevakken.

De keuzevakken lopen gedurende de eerste 12 weken op twee halve dagen per week. Deze geven u een dieper inzicht in de concepten en methodologie van een specifiek interessegebied.

Voor uw onderzoek kunt u beschikbare projecten kiezen of contact opnemen met hoofdonderzoekers van meer dan 120 groepen in de Edinburgh Neuroscience-community om uw eigen project te ontwikkelen, dat kan variëren van psychologie tot nanowetenschap.

U kunt besluiten om twee opeenvolgende projecten te doen om een sterk overzicht van onderzoeksgebieden te krijgen of een langer project om een meer diepgaande laboratoriumervaring op één gebied te krijgen.

Voorbeelden van voltooide projecten zijn:

 • Axon Initial Segment plasticiteit in een muismodel van Fragile X Syndrome (Peter Kind)
 • Cognitieve en motorische functies bij neurodegeneratieve aandoeningen (Thomas Bak)
 • Interacties van amyloïde-beta en tau bij het veroorzaken van cognitieve achteruitgang in een nieuw Alzheimer-ziektemodel (Tara Spiers-Jones)
 • De rol van primaire cilia bij de ontwikkeling van stamcellen tijdens de ontwikkeling van de hersenschors (Thomas Theil)

Jaar 1

Verplichte vakken

U moet deze cursussen volgen

 • Neuroimaging-onderzoek voor afgestudeerde neurowetenschappers NEME11040 10 studiepunten
 • Beoordeling van Neuroscience NEBM11011 10 credits
 • Effectieve presentaties LISC11051 0 credits
 • Writing Up Science LISC11053 0 studiepunten
 • Projectplanning en ethiek in wetenschappelijk onderzoek LISC11052 0 studiepunten
 • Neurowetenschappelijke onderzoeksgegevens presenteren NEBM11005 20 studiepunten
 • Onderzoeksvoorstel (Neuroscience) NEBM11007 20 studiepunten
 • Research Training (Neuroscience) NEBM11016 20 studiepunten
 • Masters-proefschrift (neurologie) Moet met 50% worden behaald en worden genomen tijdens blok 5 (Sem 2) en daarna NEBM11002 80 studiepunten

Cursus opties

Selecteer precies 20 studiepunten van de volgende cursussen

De beschikbaarheid van keuzevakken is afhankelijk van het aantal studenten. Hoewel elke poging zal worden gedaan om studenten toe te wijzen aan hun voorkeurskeuzevakken, waar de vraag groot is, kunnen we dit niet garanderen. Studenten moeten cursusgegevens controleren voor informatie over roostering en locatie, aangezien cursussen op een aantal locaties in de universiteit worden gegeven.

Geselecteerde cursussen moeten worden gevolgd tijdens semester 1

 • Neurale circuits NEBM11012 20 studiepunten
 • Neurodegeneratie en regeneratie NEBM11013 20 studiepunten
 • Neurologische aandoeningen NEBM11014 20 studiepunten
 • Ontwikkelingsneurobiologie NEBM11015 20 studiepunten
 • CMVM Scientific Academic Writing TPGR11004 0 studiepunten

Carrièremogelijkheden

Dit programma is ontworpen om u te helpen met uw onderzoekscarrière. Meer dan 90% van de studenten op de MSc van Research in Integrative Neuroscience hebben positieve volgende bestemmingen, waaronder PhD, onderzoek of klinische loopbaantrajecten.

Toelatingseisen

Een Britse 2: 1 graad, of zijn internationale equivalent, in biologische wetenschappen (inclusief neurowetenschappen) of een medisch, tandheelkundig of diergeneeskundig diploma.

Engelse taalvereisten

Je moet een niveau van Engelse taalvaardigheid aantonen op een niveau dat je in staat stelt om te slagen in je studies, ongeacht je nationaliteit of land van verblijf.

We accepteren de volgende Engelse taalkwalificaties in de aangegeven kwaliteiten:

 • IELTS Academic: totaal 6,5 (minimaal 6,0 in elke module)
 • TOEFL-iBT: totaal 92 (minimaal 20 in elke module)
 • PTE Academic: totaal 61 (minstens 56 in elk van de secties "Communicatieve vaardigheden"; de secties "Activerende vaardigheden" worden niet in overweging genomen)
 • CAE en CPE: totaal 176 (minimaal 169 in elke module)
 • Trinity ISE: ISE II met onderscheidingen in alle vier componenten

Je Engelse taalkwalificatie mag niet meer dan drie en een half jaar oud zijn vanaf de startdatum van het programma dat je aanvraagt om te studeren, tenzij je IELTS, TOEFL, PTE Academic of Trinity ISE gebruikt, in welk geval het niet meer dan twee jaar oud.

Graden onderwezen en beoordeeld in het Engels

We accepteren ook een bachelordiploma of een postgraduaatsdiploma dat is gegeven en beoordeeld in het Engels in een overwegend Engelstalig land, zoals gedefinieerd door UK Visa en immigratie:

We accepteren ook een diploma dat in het Engels is gegeven en beoordeeld door een universiteit op onze lijst van goedgekeurde universiteiten in niet-meerderheid Engelstalige landen.

Als je geen onderdaan bent van een meerderheid Engelstalig land, moet je diploma niet meer dan drie en een half jaar oud zijn aan het begin van je studieprogramma.

Academische technologie goedkeuringsregeling

Als u geen EU-, EER- of Zwitsers staatsburger bent, hebt u mogelijk een certificaat voor goedkeuring van het Academic Technology Approval Scheme nodig om dit programma te bestuderen.

Vergoedingen en kosten

Collegegeld: Cardiovasculaire Biologie (MSc door Research)

Academische sessie Home / EU Overseas / International Online leren op afstand Extra programmakosten
2019/0 £ 8.300 £ 26.600 £ 3.000

Jaarlijks collegegeld

Studenten met voltijd- en deeltijdstudieprogramma's van meer dan een jaar moeten zich ervan bewust zijn dat het jaarlijkse collegegeld kan worden herzien en dat dit doorgaans met ongeveer 5% per jaar wordt verhoogd. Met deze jaarlijkse verhoging moet rekening worden gehouden wanneer u een programma aanvraagt.

Beurzen en financiering

Britse overheid postdoctorale leningen

Als u in het VK woont, kunt u mogelijk een postdoctorale lening aanvragen bij een van de Britse regeringen. Het type en de hoeveelheid financiële ondersteuning waarvoor u in aanmerking komt, is afhankelijk van uw programma, de duur van uw studies en uw verblijfsstatus. (Programma's die op deeltijdbasis worden onderzocht, komen niet in aanmerking.)

Hoe te solliciteren

U moet twee referenties indienen bij uw aanvraag.

Bij het invullen van het online aanvraagformulier hoeft u geen onderzoeksvoorstel in te vullen. U selecteert uw eerste onderzoeksproject aan het begin van het programma. (Negeer automatisch gegenereerde e-mails die u om deze informatie vragen tijdens het sollicitatieproces.)

U wordt formeel geïnterviewd (persoonlijk, via video-conferencing of Skype).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations.

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations. Lees Minder