Kaapstad Zomer - Cursus Gezondheidswetenschappen

IES Abroad

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Kaapstad Zomer - Cursus Gezondheidswetenschappen

IES Abroad

Kaapstad

Overzicht

Kaapstad is omringd door bergen en de zee bij de zuidpunt van Afrika, maar niet alleen een van de mooiste steden van de wereld, maar ook een ideale locatie om de dynamische verandering in een land te ervaren die in beide gebieden zeer ontwikkeld is, maar sterk onderontwikkeld is. In andere. U leert specifieke informatie over de Zuid-Afrikaanse inspanningen om de gezondheidszorg effectief te leveren aan de armere stedelijke en landelijke bewoners van het land door middel van zowel lescolleges als waarnemingservaringen.

Ontworpen voor studenten die geïnteresseerd zijn in gezondheidsgerelateerde carrières, biedt dit programma kansen voor u om gezondheidszorg in Zuid-Afrika te onderzoeken en te onderzoeken. Veldbezoeken en plaatsingen in de townships rondom Kaapstad en een weeklijkse landelijke uitstap in het noordelijke deel van Zuid-Afrika geven de eerste hand ervaring met de vele gezondheidsproblemen die Zuid-Afrika uitdagen en de nationale inspanningen om de volksgezondheid te verbeteren.

Feiten op een rij

 • Centrum : IES Buitenland Kaapstad
 • Stad : Kaapstad
 • Land : Zuid-Afrika
 • Studiepunten : 6 studiepunten
 • Voertaal: Engels
 • Taalvoorwaarden : Geen

Programma Data

Nadat u bent toegelaten, raadpleegt u de reisdata-sectie van de Predeparture-informatie in uw MyIESabroad-account voordat u reist.

Zomer 2017

 • Aankomst: dinsdag 13 juni 2017
 • Vertrek: dinsdag 25 juli 2017

Academici

Onze missie is eenvoudig: om u de beste studie in het buitenland mogelijk te maken, inclusief de hoogwaardige academische en culturele ervaringen. Wij bieden een unieke cursus die gezondheidstudies en gezondheidszorg verken via een diepgaand en hands-on benadering. Onze wereldklasse professoren versterken uw academische ervaring en bieden u elke dag nieuwe perspectieven in de klas.

Je neemt een kerncursus over gezondheidszorg in Zuid-Afrika. De cursus richt zich op gemeenschaps- en township-gezondheidszorg, preventie en behandeling van overdraagbare en niet-overdraagbare ziekten, en de inspanningen om de crisis van het land te verlichten met HIV-aids en tuberculose. Uw planning verschilt per week. Enkele dagen zult u het grootste deel van de dag in de klas zijn, en andere dagen worden besteed aan locatie voor uw service-leerproject of in een lokale medische kliniek of gezondheidscentrum voor observaties, schaduwpersoneel of beoefenaars.

De cursus vormt een aanvulling op de 20 uur per week die u uitgeven in lokaal gemeenschap-gebaseerde leerplaatsen. Alle studentenactiviteiten vinden plaats in termen van strikt geadministreerde ethische richtlijnen. Deze richtlijnen zijn afgeleid van lokale agentschappen.

Cursussen

Gezondheidsstudies

SO / HL 345 - Gezondheids- en communautaire ontwikkeling in Zuid-Afrika (zomer)

sociologie

SO / HL 345 - Gezondheids- en communautaire ontwikkeling in Zuid-Afrika (zomer)

dienst Learning

U neemt deel aan een service learning component dat uw begrip van gezondheidsproblemen in Zuid-Afrika verbetert. Mogelijke plaatsen omvatten:

 • Retreat Community Health Center
 • Grassy Park Community Health Center
 • Green Point Community Health Center
 • Brooklyn Chest Hospital
 • Douglas Murray Old Age Home
 • Gezondheidsgerelateerde NGO's
 • Rob Ferreira Provinciaal Ziekenhuis
Cursus-gerelateerde excursies

IES in het buitenland Cape Town organiseert veldstudiereizen naar gezondheidsfaciliteiten en organisaties die aanvullen wat u in het klaslokaal leert en bijdraagt ​​aan uw algemene kennis van de Zuid-Afrikaanse cultuur en samenleving.

Nelspruit: U zult de gelegenheid hebben om zeven dagen in observatierotaties in een provinciaal openbaar ziekenhuis door te brengen in deze kleine stad in noordoostelijk Zuid-Afrika.

Huisvesting

Gedeelde studio-kamers, compleet met een eigen badkamer en keuken die gedeeld wordt met kamergenoten; Beddengoed aanwezig (geen handdoeken) en wasserette is in de buurt; Residentiële assistenten bieden ondersteuning en culturele uitwisseling (geen maaltijden voorzien).

Studentenleven

Oriëntering

2 dagen Programma omvat gezondheid, veiligheid, academici en een culturele kennismaking met Kaapstad, plus een begeleide en reflecterende township-tour.

Geschiktheidsvereisten

 • 18 jaar oud
 • In goede staat bij je thuis school
 • 2,5 of beter GPA op een 4,0-schaal (GPA's onder 2,5 worden per geval beoordeeld)
 • Sophomore, Junior of Senior staan ​​als het programma begint

Paspoort- en visumvereisten

Een paspoort dat tenminste zes maanden na de einddatum van het programma geldig is, met minstens twee blanco pagina's vereist.

Amerikaanse burgers die in het bezit zijn van een geldig paspoort hoeven geen visum te verkrijgen voor minder dan 90 dagen binnen of buiten Zuid-Afrika. Niet-Amerikaanse burgers kunnen voor aankomst een studentenvisum krijgen.

Kosten

Zomer 2017

 • Onderwijs : $ 5.350
 • Behuising : $ 1.605
 • Verzekering : 135 dollar
 • Totaal : $ 7.090
Beschouw deze prijzen als uitgangspunt. Wij raden u aan contact op te nemen met uw studie in het buitenland om de werkelijke kosten voor u te bepalen wanneer u factoren in de financiële hulp, beurzen, uw schoolbeleid en andere factoren.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
IES Abroad

Laatst bijgewerkt op November 5, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Feb. 2019
Duration
Duur
6 weken
Voltijd
Price
Prijs
7,090 USD
Locations
Hongkong - Hong Kong
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Zuid-Afrika - Kaapstad
Startdatum: Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Hongkong - Hong Kong
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Feb. 2019
Zuid-Afrika - Kaapstad
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
Programma kosten Zomer 2017