Read the Official Description

cape town

Overzicht

Omringd door bergen en de zee in de buurt van de zuidpunt van Afrika, is Kaapstad niet alleen een van 's werelds mooiste steden, maar ook een ideale locatie om de dynamische verandering te ervaren in een land dat zowel hoogontwikkeld is in gebieden, maar ernstig onderontwikkeld In andere.

Je leert details over de Zuid-Afrikaanse inspanning om gezondheidszorg effectief te leveren aan de armere stedelijke en landelijke inwoners van het land door middel van zowel collegezalen als observaties. Dit programma is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in gezondheidsgerelateerde carrières en biedt u mogelijkheden om onderzoek te doen naar de zorgverlening in Zuid-Afrika. Veldbezoeken en stages in de townships rondom Kaapstad en een landelijke excursie van een week in het noorden van Zuid-Afrika bieden ervaringen uit de eerste hand met de vele gezondheidsproblemen die Zuid-Afrika uitdagen en de nationale inspanningen om de volksgezondheid te verbeteren.

Snelle feiten

 • Centre: IES Abroad Kaapstad
 • Plaats: Kaapstad
 • Land: Zuid-Afrika
 • Programmacredits: 6 credits
 • Taal van de instructie: Engels
 • Taal Vereisten: Geen

Programmadata

Nadat u bent toegelaten, raadpleegt u het gedeelte Reisdatums van de Predeparture-informatie in uw MyIESabroad-account voordat u uw reis boekt.

Zomer 2018

11 juni - 27 juli

Aankomende deadline voor aanmelding:

De deadline voor aanmelding is verstreken

academici

Onze missie is simpel: om u het best mogelijke studieprogramma in het buitenland te bieden, inclusief academische en culturele ervaringen van de hoogste kwaliteit. Wij bieden een unieke cursus die gezondheidsstudies en gezondheidszorg door een diepgaande en praktische benadering verkent.

Onze hooggekwalificeerde hoogleraren verbeteren uw academische ervaring en bieden u elke dag nieuwe perspectieven in de les. Je volgt een kerncursus over gezondheidszorg in Zuid-Afrika. De cursus richt zich op gezondheidsdiensten voor gemeenschappen en gemeenten, preventie en behandeling van overdraagbare en niet-overdraagbare ziekten en de inspanningen om de crisis van het land met HIV-AIDS en tuberculose te verlichten.

Je planning varieert per week. Sommige dagen zul je bijna het grootste deel van de dag in de les zijn, en andere dagen worden op locatie doorgebracht voor je serviceleerproject of in een plaatselijke medische kliniek of gezondheidscentrum voor observaties, schaduwwerkers of beoefenaars. De cursus is een aanvulling op de 20 uur per week die u besteedt aan lokale community-gebaseerde leerstages. Alle studentenactiviteiten vinden plaats op basis van strikt toegepaste ethische richtlijnen. Deze richtlijnen zijn afgeleid van lokale agentschappen.

Cursussen Gezondheidswetenschappen

SO / HL 345 - Gezondheid en maatschappelijke ontwikkeling in Zuid-Afrika (zomer)

Sociologie

SO / HL 345 - Gezondheid en maatschappelijke ontwikkeling in Zuid-Afrika (zomer)

Service Learning

Je neemt deel aan een onderdeel voor het leren van diensten dat je inzicht in gezondheidsproblemen in Zuid-Afrika verbetert. Mogelijke plaatsingen zijn onder meer:

 • Retreat Community Health Center
 • Grassy Park Community Health Center
 • Green Point Community Health Center
 • Brooklyn Chest Hospital
 • Douglas Murray Old Age Home
 • Gezondheidsgerelateerde NGO's
 • Rob Ferreira Provinciaal ziekenhuis

Cursus-gerelateerde excursies

IES Abroad Kaapstad organiseert veldstudiereizen naar gezondheidsfaciliteiten en -organisaties die een aanvulling vormen op wat u in de klas leert, en bijdragen aan uw algemene kennis van de Zuid-Afrikaanse cultuur en samenleving. Nelspruit: Je krijgt de gelegenheid om zeven dagen in observationele rotaties door te brengen in een provinciaal openbaar ziekenhuis in deze kleine stad in het noordoosten van Zuid-Afrika.

behuizing

Gedeelde studio's, compleet met een eigen badkamer en een keuken die wordt gedeeld met kamergenoten; linnengoed aanwezig (geen handdoeken) en was in de buurt; Residentiële assistenten bieden ondersteuning en culturele uitwisseling (geen maaltijden verstrekt).

Studentenleven

oriëntering

2 dagen Programma omvat gezondheid, veiligheid, academici en een culturele kennismaking met Kaapstad, plus een begeleide en reflecterende township-tour.

Toelatingseisen

 • 18 jaar oud
 • Met een goede reputatie op uw homeschool
 • 2.5 of betere GPA op een schaal van 4.0 (GPA's onder 2.5 zullen van geval tot geval worden bekeken)
 • Tweedejaars, Junior of Senior staan ​​wanneer het programma begint

Paspoort

Een paspoort dat minstens zes maanden geldig is na de einddatum van het programma, met ten minste twee blanco pagina's is vereist. Amerikaanse burgers die in het bezit zijn van een geldig paspoort hoeven geen visum te verkrijgen om minder dan 90 dagen in Zuid-Afrika te gaan of er te studeren.

Niet-Amerikaanse staatsburgers kunnen verplicht worden om vóór aankomst een studentenvisum aan te vragen.

Kosten

Zomer 2018

 • Collegegeld: $ 5,455
 • Woningen: $ 1.640
 • Verzekering: $ 135
 • Totaal: $ 7,230

Beschouw deze prijzen als een startpunt. We moedigen u aan om contact op te nemen met uw studiebureau in het buitenland om de werkelijke kosten voor u te bepalen, rekening houdend met financiële hulp, studiebeurzen, uw thuisschoolbeleid en andere factoren.

Program taught in:
Engels
IES Abroad

See 4 more programs offered by IES Abroad »

Last updated May 20, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Juni 2019
Duration
6 weken
Voltijd
Prijs
7,230 USD
Programma kosten zomer 2018
By locations
By date
Begindatum
Juni 2019
Application deadline

Juni 2019

Location
Application deadline
Einddatum