Klinische embryologie en andrologie masteropleiding

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Eastern Virginia Medical School, Door middel van zijn prestigieuze Jones Instituut voor Reproductieve Geneeskunde, Is een pionier op het gebied van geassisteerde reproductieve technologie (ART). In 1981, het eerste in vitro fertilisatie baby in de Verenigde Staten werd geboren door de inspanningen van The Jones Institute. Het Jones Institute wordt algemeen erkend als een internationale leider in klinisch en wetenschappelijk onderzoek op het gebied van ART, en heeft vele vooraanstaande artsen en wetenschappers opgeleid. De huidige embryologen en androloog vragen een basis voor een leven lang leren om:

 • Begrijp de relevantie en de toepassing van de vooruitgang in de biochemie, celbiologie en genetica, die ook geldt voor ART
 • Leer de reproductieve endocrinologen, embryologen en andrologen perspectieven voor de diagnose en behandeling van onvruchtbaarheid
 • Toepassen van beste praktijken in de klinische embryologie en andrologie laboratorium en reproductieve geneeskunde onderzoek
 • Voor te bereiden en aan te passen aan nieuwe technologieën en nieuwe wettelijke richtlijnen
 • Versterken van vaardigheden in het kritisch lezen en interpreteren van de onderzoeksliteratuur
 • Ontwikkelen onafhankelijke synthese, analyse en studie ontwerp vaardigheden door middel van het schrijven van een scriptie
 • Anticiperen op toekomstige laboratoria en personeel eisen
 • Begrijp biomedische ethische en juridische principes en privacy van de patiënt problemen als ze betrekking hebben op klinische IVF en medisch onderzoek
 • Beheers elementaire handen op vaardigheden in de embryologie en andrologie
 • Door het gemak van het internet, EVMS biedt nu online onderwijs dat voldoet aan de huidige en verwachte opleidingsbehoeften in deze snel ontwikkelende gebied.

Met de faculteit leiding van het Jones Institute, EVMS gelanceerd en op internet gebaseerde graduate programma in Klinische Embryologie en andrologie in mei 2003.

Leerplan

Het curriculum voor de Klinische Embryologie en andrologie Masteropleiding is gebouwd met de input van de cursus en Program Directors. Het curriculum is ontworpen om de behoeften van de Klinische Embryologist en / of androloog voldoen; fundamentele kennis te verdiepen om beter inzicht in de fundamentele wetenschap achter IVF-procedures. Een ander aspect van het programma is om best practices te geven voor de IVF-laboratorium met speciale nadruk op design, workflow, QC / QA, CLIA 88 en de huidige regelgeving van de FDA. Van het grootste belang in het curriculum is de rode draad van de ethische bezwaren en rechten van de patiënt.

De 24-maanden multidisciplinaire opleiding biedt cursussen en onderzoek de mogelijkheden die de studenten algemene en gespecialiseerde opleiding biomedische wetenschappen. Het programma is ontworpen in zes semesters worden afgerond op een gemiddelde van twee tot drie cursussen per semester voor een totaal van zestien online cursussen (36 studiepunten). Twee van deze cursussen zijn online en op de campus componenten (gedoceerd in de jaarlijkse woonprogramma).

Typisch studenten volledig cursussen en interactie met docenten en klasgenoten via een afstandsonderwijs formaat gebruik te maken van het Blackboard Learning Management System. Studenten zijn verplicht om twee 5-daagse residentiële cursus bij te wonen in de EVMS campus in Norfolk Virginia. In het eerste jaar is het aan het eind van de zomer zitting de laatste week van juli. In het tweede jaar wordt gehouden tijdens de laatste week van mei.

Na succesvolle afronding van het programma, worden de studenten bekroond met de Master of Science (MS) in de Biologische Wetenschappen, gespecialiseerd in Klinische Embryologie en andrologie.

Missie & Doelen

De missie van de Klinische Embryologie en andrologie Program bij Eastern Virginia Medical School is een educatief programma dat zich toelegt op wetenschappelijke excellentie, dat biedt de essentiële kennis en vaardigheden aan de bevoegde klinisch embryologen en andrologen produceren bieden.

De MS in de biomedische wetenschappen-Klinische Embryologie en andrologie Program is ontworpen voor klinisch embryologen, andrologen, artsen en anderen die betrokken zijn in de praktijk van de kunst. Het doel programma is multidisciplinair graduate niveau onderwijs en opleiding in de huidige technologie aan de steeds veranderende eisen in klinisch onderzoek en aspecten van geassisteerde reproductieve geneeskunde embryologie en andrologie voldoen. Dit programma is ontworpen om een ​​brug te slaan tussen klinische, laboratorium en moleculaire reproductieve geneeskunde en de basiswetenschappen te creëren evenals vaardigheden en bieden training te evalueren in de basisvorming en vooraf technieken.

Toelatingseisen

Kandidaten moeten alle bachelordiploma eisen hebben afgerond en zijn uitgegeven een bachelor's degree voorafgaand aan matriculating als EVMS student. Als de bacheloropleiding is uitgegeven door een Amerikaanse hogeschool of universiteit, als een algemene regel zou moeten zijn van een regionaal erkende instelling. Echter, kan het programma uitzonderingen op een case-by-case basis verlenen. Officiële transcripties van de toekenning instelling moet de datum waarop de graad werd uitgegeven te specificeren.

 • Een Grade Point Average (GPA) van 2,75 (B-) of beter.
 • Hebben met succes afgerond twee semesters van de college-niveau biologie en chemie.
 • Toepassen als een ervaren embryoloog of androloog:
 • Momenteel werken of hebben gewerkt in de klinische IVF of basische reproductief onderzoek als een embryoloog, androloog, verpleegkundige, arts of onderzoeker.
 • Voer een ervaring evaluatie formulier aan de CEA kantoor na sollicitatietermijn.

Toepassen zonder ervaring:

 • Moet schaduw op een IVF-faciliteit en een brief die laat zien wat werd waargenomen verkrijgen.
 • Neem contact op met het programmabureau voor meer informatie en hulp.
 • Twee brieven van aanbeveling van personen die bekend zijn met je academisch en / of professioneel (door de verwijzing elektronisch ingediend). Referenties van vrienden en familie memebers zijn onaanvaardbaar.
 • Een persoonlijk essay. Volledige essay instructies zijn beschikbaar in de online applicatie portal.

Internationale studenten, of aanvragers wier moedertaal niet het Engels, moet de TOEFL te nemen en krijgen een score gelijk aan of groter dan 550 voor de op papier gebaseerde test of 213 voor de computer-gebaseerde test, of 80 voor de iBT examen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

EVMS prepares learners for careers as competent and compassionate physicians, health-care professionals and scientists. Our students benefit from the broad range of instruction provided by our full-ti ... Lees meer

EVMS prepares learners for careers as competent and compassionate physicians, health-care professionals and scientists. Our students benefit from the broad range of instruction provided by our full-time faculty, who work in concert with health-care professionals throughout the community. Lees Minder