Bachelors in Klinische Psychologie 2020

Een vrijgezel, dat is een undergraduate-diploma, kan worden verdiend uit hogescholen en universiteiten verspreid over de hele wereld. Bacheloropleidingen worden aangeboden in verschillende concentraties zodat studenten hun opleiding aan te passen aan hun toekomstige doelen kunnen op maat. Studenten die studeren klinische psychologie kunt ervoor kiezen om zich te concentreren op een bepaalde conce… Meer informatie

Een vrijgezel, dat is een undergraduate-diploma, kan worden verdiend uit hogescholen en universiteiten verspreid over de hele wereld. Bacheloropleidingen worden aangeboden in verschillende concentraties zodat studenten hun opleiding aan te passen aan hun toekomstige doelen kunnen op maat.

Studenten die studeren klinische psychologie kunt ervoor kiezen om zich te concentreren op een bepaalde concentratie. Sommige van de gemeenschappelijke ruimtes voor specialisatie klinische neuropsychologie, traumatische stress, middelenmisbruik counseling, de eerstelijns gezondheidszorg psychologie, kinderen en adolescenten psychologie, en geavanceerde psychotherapie.

Bachelor Opleiding in Klinische Psychologie

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
Utrecht University
Utrecht, Nederlanden

In het masterprogramma Clinical Child and Adolescent Psychology leer je hoe je je kennis van ontwikkelingspsychologie kunt toepassen in de klinische praktijk.

In het masterprogramma Clinical Child and Adolescent Psychology leer je hoe je je kennis van ontwikkelingspsychologie kunt toepassen in de klinische praktijk. -
MSc
Voltijd
Engels
sep 2020
Campus