Lees de Officiële Beschrijving

Programmabeschrijving

Het online programma zal kennis en begrip verschaffen van de belangrijkste elementen en principes van het ontwerp, de levering en de analyse van klinische studies. Naast een kennis van en inzicht in de principes van GCP en hun praktische implementatie in klinische onderzoeken.

Dit programma is geschikt voor afgestudeerden in medicijnen, verpleegkunde, farmacie, biowetenschappen en andere aanverwante disciplines die betrokken zijn bij klinische proeven.

Dit programma zal de vraag naar geschikt gekwalificeerde onderzoekers ondersteunen om klinische proeven in alle fasen te leiden. Elke cursus is onderverdeeld in een reeks thematische secties waarin materiaal wordt gepresenteerd in een mix van korte online lezingen, praktische casestudy's, gerichte lezingen, podcasts en gearchiveerde webinars. Discussiebordtaken en live gastlessen van experts bieden een gelegenheid voor een gezamenlijk kritisch discours en debat over actuele kwesties onder begeleiding van docenten van experts.

Het programma omvat Proef- en Projectbeheer, Statistiek en Gegevensbeheer, Gezondheidseconomie, Translationele Farmacologie, Regelgeving en Ethiek, Beeldvorming, Medische hulpmiddelen en Complexe Interventies.

Doctor

Online leren

Het programma wordt volledig online afgeleverd, waardoor een ontwerpbenadering van het curriculum mogelijk is die tegemoet komt aan verschillende manieren van leren. Omarmen de rol die technologie kan spelen om het onderwijs, leren en beoordeling te verbeteren, het programma is ontworpen met de leerling in gedachten.

Elke student zal worden ondersteund als een actief lid van een levendige online gemeenschap waar duidelijk gedefinieerde leerresultaten worden vergemakkelijkt door taken en materialen die actief, relevant en samenwerkend leren bevorderen, ondersteund door het doelgerichte gebruik van digitale media en online technologie.

We bieden nu de mogelijkheid voor studenten om individuele cursussen te volgen in het kader van het Postgraduate Professional Development (PPD) -schema. Collegegeld wordt per cursus betaald.

Programmastructuur

Jaar 1 en 2:

 • Inleiding tot klinische proeven
 • Goede klinische praktijk, ethiek en regelgevingskwesties
 • Clinical Trial Management (20 studiepunten)
 • Klinische proeven in speciale populaties (20 studiepunten)
 • Patiënt en openbare betrokkenheid (20 studiepunten)
 • Studieontwerp (20 studiepunten)
 • Monitoring en audit (20 studiepunten)
 • Translationele farmacologie (20 studiepunten)
 • Introductie in gezondheidseconomie en toegepaste gezondheidseconomie (20 studiepunten)
 • Translationele beeldvorming en klinische proeven (10 credits)

Jaar 3

 • MSc-dissertatie (60 studiepunten)

Carrièremogelijkheden

Het programma biedt kandidaten een alternatief voor traditionele klassikale onderzoekstrainingen als ze niet willen of kunnen wegblijven van hun professionele verplichtingen.

Het is erop gericht studenten uit te rusten met de nodige kennis en vaardigheden om een ​​leider te zijn in klinische proeven, en om een ​​niet-gegradueerde opleiding en werkervaring aan te vullen en uit te breiden. Het programma zal ook een belangrijke stap zijn naar het verwerven van werkgelegenheid in zowel de commerciële als de niet-commerciële / industriële sector.

Het MSc-programma is bedoeld om de nadruk te leggen op de toewijding van de kandidaat aan voortdurende professionele ontwikkeling en zal zorgen voor een concurrentievoordeel bij het solliciteren naar toekomstige banen.

Toelatingseisen

Een medisch diploma (MBChB of gelijkwaardig), of een Britse 2: 1 graad of het internationale equivalent ervan.

We kunnen uw aanvraag ook overwegen als u over een relevante werkervaring van 3-5 jaar beschikt; Neem contact met ons op om dit te controleren voordat u zich aanmeldt. U mag in eerste instantie alleen op het certificaatniveau worden toegelaten.

Engelse taalvereisten

Alle aanvragers moeten een van de volgende kwalificaties hebben als bewijs van hun Engelse taalvaardigheid:

 • een undergraduate of master degree, die werd onderwezen en beoordeeld in het Engels in een Engelssprekend Engels land zoals gedefinieerd door UK Visas and Immigration
 • IELTS Academic: totaal 6.5 (minstens 6.0 in elke module)
 • TOEFL-iBT: totaal 92 (minstens 20 in elke module)
 • PTE (A): totaal 61 (ten minste 56 in elk van de secties "Communicatieve vaardigheden"; de secties "Vaardigheden inschakelen" worden niet in aanmerking genomen)
 • CAE en CPE: totaal 176 (minimaal 169 in elke module)
 • Trinity ISE: ISE II met onderscheidingen in alle vier componenten

Graden die in het Engels worden onderwezen en beoordeeld, mogen niet meer dan drie jaar oud zijn aan het begin van je opleiding. Taalproeven mogen niet ouder zijn dan twee jaar aan het begin van je opleiding.

Beurzen en financiering

Britse staatsburgers, mensen met een vaste status en een aantal EU-onderdanen die niet in het VK wonen, kunnen in aanmerking komen voor een postuniversitaire lening tegen honoraria - en in sommige gevallen kosten van levensonderhoud.

Opleiding te volgen in:
Engels
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Zie 34 andere vakken van The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine »

Laatst bijgewerkt op October 23, 2018
Deze cursus is Online
Begindatum
Sept. 9, 2019
Duration
1 - 3 jaar
Deeltijd
Prijs
15,500 GBP
(MSc). 10.335 GBP (PgDip). 5,170 GBP (PgCert).
Deadline
Aug. 30, 2019
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 9, 2019
Aanmeldingslimiet
Aug. 30, 2019

Sept. 9, 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Aug. 30, 2019
Einddatum