Read the Official Description

De Universiteit van Edinburgh wordt wereldwijd erkend voor zijn onderzoek, ontwikkeling en innovatie en biedt studenten al meer dan 425 jaar onderwijs van wereldklasse.

Voortbouwend op die traditie, is de MSc in Critical Care ontwikkeld in samenwerking met het Royal College of Physicians of Edinburgh en is gevestigd binnen de University's Deanery of Clinical Sciences en het College of Medicine and Veterinary Medicine. De MSc is een spannend nieuw online programma dat een evidence-based onderzoek van de Clinical Speciality of Critical Care combineert met klinisch onderzoek en academische praktijk.

Ongeacht je klinische achtergrond, zul je direct leren van een enthousiaste en ervaren docentenfaculteit die is gekozen vanwege hun expertise in het klinische of academische vakgebied dat wordt onderwezen.

Dit programma is geschikt voor afgestudeerden in de geneeskunde, verpleegkunde en andere medische beroepen die kritisch zieke patiënten behandelen.

Waarom studeren bij ons?

Klinisch onderzoek is wijdverspreid in kritieke zorg en is nu geïntegreerd in de klinische praktijk in veel centra, waardoor de patiëntenzorg rechtstreeks wordt verbeterd door het bevorderen van kritisch denken en klinische excellentie.

Up-to-date kennis van kritieke zorg zal het vermogen van elke zorgverlener om te zorgen voor kritisch zieke patiënten onder hun zorg enorm verbeteren en dit programma geeft je gespecialiseerde kennis en begrip van Critical Care, zowel van een klinisch als een academisch onderzoek perspectief.

Flexibiliteit van studie

Dankzij onze ultramoderne e-learning software en uitgebreide digitale bronnen, wordt het programma volledig online afgeleverd.

Hiermee kunt u werk, kinderopvang of andere persoonlijke verplichtingen beheren terwijl u in uw eigen tempo studeert en uw eigen gespecialiseerde interesse ontwikkelt onder deskundige begeleiding van onze vooraanstaande clinici en academici.

Je zult studeren met studenten uit alle delen van de wereld. Debatten over de discussieforums vinden gedurende de hele looptijd plaats en dankzij hun flexibele aard kun je bijdragen aan de discussie in je vrije tijd, rond je andere verplichtingen.

Programmastructuur

De MSc in Critical Care biedt u de mogelijkheid om op een geavanceerd niveau te studeren, op een manier die voor u werkt.

Het programma is ontworpen als een parttime, volledig online, MSc-programma, met de mogelijkheid om na 1, 2 of 3 jaar te slagen met respectievelijk een postgraduaat, een postgraduaat of een MSc.

U zult een gedetailleerde beschrijving krijgen van de essentiële aspecten van het klinische beheer van kritiek onwelbare volwassenen door middel van de verplichte elementen van het programma, terwijl tegelijkertijd expertise wordt ontwikkeld op het gebied van toegang tot, interpretatie en integratie van de resultaten van klinisch onderzoek naar klinische zorg.

Belangrijke klinische onderwerpen zijn onder meer herkenning en reanimatie van de kritiek onwel volwassene, dagelijks management van de critical care-patiënt, geavanceerde orgaanondersteuning, trauma, toxicologie, brandwonden, neurologische kritische zorg en sepsis. U krijgt de mogelijkheid om uw ervaring aan te passen door keuzemodules te selecteren op basis van "Edinburgh Strengths".

Jaar 1

De literatuur ontsluiten: klinische proeven

Verplicht 10

Core Clinical Practice in Critical Care

Verplicht 10

Trauma, toxicologie en temperatuur in kritieke zorg

Verplicht 10

Sepsis en infectie

Verplicht 10

Palliatieve zorg en pijnmanagement

facultatief 10 Uitgangspunten voor kwaliteitsverbetering in de gezondheidszorg facultatief 10 Er kan slechts één optionele module per jaar worden genomen Jaar 2

De literatuur ontsluiten: niet-interventionele onderzoeken

Verplicht 10 Inzicht in ziektemechanismen om optimale orgaanondersteuning te bieden Verplicht 10 De literatuur ontsluiten: evidence to practice Verplicht 10 Menselijke factoren in kritieke zorg Verplicht 10

Neurologische kritische zorg

Verplicht 10

Palliatieve zorg en pijnmanagement

facultatief 10

Uitgangspunten voor kwaliteitsverbetering in de gezondheidszorg

facultatief 10 Er kan slechts één optionele module per jaar worden genomen Jaar 3 Proefschrift Verplicht 60

Program taught in:
Engels
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine
Last updated January 21, 2019
Deze cursus is Online
Begindatum
Sept. 2019
Duration
3 jaar
Full-time
Prijs
Deadline
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Einddatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum