Master In Plastic Orthodontics (Aligners)

EDEN Formacion

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master In Plastic Orthodontics (Aligners)

EDEN Formacion

Gericht op: afgestudeerden en afgestudeerden in de tandheelkunde, stomatologen, mond- en kaakchirurgen. Professioneel werk combineren met training op een flexibele en efficiënte manier.

Doelstellingen: De fysiologie en etiopathogenese van het stomatognatisch systeem kennen om malocclusies te behandelen.

Beheer de klinische diagnose met zekerheid. Analyseer en plan behandelingen volgens de doelstellingen.

Gespecialiseerde opleiding in orthodontie op het hoogste niveau met een rigoureus en praktisch werkprotocol dat varieert van het maken van klinische gegevens, klinisch-radiologische diagnose en behandelplanning voor uitmuntendheid. Programmeer de precieze afwerking van de cases al vanaf het begin.

Theoretisch-praktische training van orthodontische behandelingen met aligners om alle soorten malocclusies veilig te behandelen. Gericht op artsen met of zonder ervaring.

Functionele orthodontie: functionele revalidatie en apparatuur.

Interceptieve orthodontie: casemanagement volgens leeftijd.

Gebruik de apparatuur volgens de behuizing. Beheers de geavanceerde 3D orthodontie, verankering met microtornillos.

Weet hoe de langetermijnaspecten van de stabiliteit van het systeem moeten worden uitgevoerd met gezichtsharmonie, functie en esthetiek.

Afwerkingsoverwegingen van klinische gevallen volgens de vereisten voor uitmuntendheid.

Bereik de mogelijkheid om de behandeling en de klinische nauwkeurigheid sequentieel te integreren in de follow-up van de gevallen.

Het onderwijssysteem stelt de studenten in staat om op hetzelfde moment van hun beroepspraktijk hun eigen gevallen te maken met de tutor's tutorial, waardoor ze een opleiding op hoog niveau verwerven die de cases in samenwerking en onder supervisie van gespecialiseerde orthodontisten en bio-ingenieurs programmeert die garant staan ​​voor de werking en effectiviteit.

Aligners: basisprincipes van diagnose en behandelplan. Opening van de zaak, stap voor stap in het voorschrijven en afhandelen van de behandeling. Praktijk: HANDEN OP. Typen en methodologie van strippen, divot, apps en plaatsing van attaches. Controle en bewaking van de zaak, definitieve detaillering en retentie. Commentaar op zaken.

 • MODULE I: Diagnose en planning (van 24 tot 29 september 2018)

Start van de cursus en presentatie van de masteropleiding aan de universiteit van Lleida. Stomatognatisch apparaat. Geschiedenis en bijwerking van technieken, apparatuur en materialen. Essentiële concepten voor orthodontie met aligners:

Diagnose en planning: * Diagnose: gezichtsonderzoek (profiel en frontale studie). Mondeling en mondeling examen (klinisch en aanvullend: röntgenfoto's, fotografische verslagen, studiemodellen en cephalometrische analyse: Ricketts, Mcnamara, Powell, Arnett). Functioneel onderzoek (gnathologisch onderzoek, ademhaling, slikken, fonatie, gewoonten). * Planningproces: planning en planning van patiëntenplanning (primair gebit, gemengd gebit, permanent gebit in de groei en zonder groei (volwassen patiënt)

Praktijken in klinische gevallen: * I: gezichtsbehandeling (voorstudie en profielstudie), interpretatie van tracings en cephalometrische metingen. * II: Analyse van modellen en cephalometrische diagnose Ricketts en Mcnamara. * III: planningspraktijken in klinische gevallen.

 • MODULE II: Orthopedie. Expansion. (Van 14 tot 18 januari 2019)
  • Functionele orthopedie. Expansion.
  • Borden en beschermers.
  • Biotrainers.
  • Microschroeven.
  • Klinische gevallen
 • MODULE III: Aligners en Microtornillos (van 27 tot 31 mei 2019)

De meest innovatieve orthodontische oplossing. Kennis wordt verworven in transparante orthodontische aligners om zaken veilig te behandelen met de directe ondersteuning van bio-ingenieurs en orthodontisten in aligners.

Transparante aligner-systemen. Soorten behandeling. Klinische organisatie Marketing.

Records: hoe kunt u desondanks betere impressies maken? Intraoral en extraoraal scannen.

Vereenvoudigde opname van correcte foto's.

Case management via het online platform. Stap voor stap Systematische review, communicatie en consultatie. Behandeling van Malocclusions van Klasse I, II en II; overbeet, open bijten, crossbite, asymmetrieën. Extracties. Patiënten met parodontale problemen. Hulptechnieken Differentieel anker Verankering met microtornillos. Eenvoudige en complexe klinische gevallen.

Basisbegrippen van diagnose en behandelplan voor toepassing met aligners. Stap voor stap in het voorschrijven, plannen en beheren van de behandeling met efficiëntie.

Behandeling van Malocclusions van Klasse I, II en II; overbeet, open bijten, crossbite, asymmetrieën. Extracties. Patiënten met parodontale problemen. Hulptechnieken Differentieel anker Verankering met microtornillos. Eenvoudige en complexe klinische gevallen.

Nieuwe AIR CHECK-visualisator met tandwortelbesturing voor het programmeren van de behuizing van begin tot eind.

HANDS-ON praktijken. Apps. Plaatsing van de bijlagen. Typen en methodologie van stripping (IPR). Laatste detaillering en retentie.

Verankering met microtornillos.

 • MODULE IV: Gecombineerde aligners met implantaatprothese en orthognathische chirurgie (3-4 juni 2019)

Chirurgische gevallen. Gevallen gecombineerd met mondelinge restauratie.

Tanden inbegrepen. Klinische gevallen

 • PRESENTATIE VAN HET EINDE VAN HET HOOFDWERK | LEVERING VAN ORLAS

Formatieve modaliteit: Master in 60 ECTS-credits: omvat de titel, Orla, alle materialen en handleidingen.

Onderwijzend personeel: Dr. Olga Veliz, Dr. Diana Navarro, Dr. Ramón Ventín, Dr. Vincenzo D'Antò, Dr. Antonio Vazquez.

Redenen om te studeren aan de universiteit van Lleida:

 • Universiteit met erkend academisch en sociaal prestige. Opgericht in 1927.
 • Geïndividualiseerde behandeling Dynamisch en open. Betaalbare accommodatie
 • Verplichte praktijken in alle rangen. Oriëntatie- en arbeidsinzetprogramma om de intrede op de arbeidsmarkt te bevorderen en te vergemakkelijken.
 • Door to Europe, aangepast aan de Europese hogeronderwijsruimte.

Uitbreidbaar tot de Master's degree in interdisciplinaire orthodontie en orthopedie: Master's Degree van 120 ECTS Blended Credits. Volledige voorbereiding om alle gevallen te behandelen. U kunt uw leraren raadplegen over uw eigen gevallen. Klinische praktijken met patiënten.

Deze school biedt programma's in:
 • Spaans


Laatst bijgewerkt op May 11, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
1 jaar
Deeltijd
Locations
Spanje - Lleida
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Spanje - Lleida
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan