MA in leiderschap op het gebied van gezondheid en sociale zorg

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Deze cursus is bedoeld om diepgaande kennis en begrip van leiderschapspraktijken in de gezondheidszorg en sociale zorg mogelijk te maken, op basis van huidig wetenschappelijk onderzoek en met een kritisch bewustzijn van actuele kwesties en ontwikkelingen op dit gebied.

Belangrijkste feiten

 • Award: Masters
 • Duur: 1 of 2 jaar
 • Wijze van studeren: voltijds
 • Startdatum: oktober
 • Toekenningsinstelling: Bishop Grosseteste University
 • Instellingscode: B38

Waarom deze cursus bestuderen?

 • Een uiterst flexibele cursus die gericht is op dienstverlening, die de kloof tussen theorie en praktijk overbrugt.
 • Biedt u uitstekende vaardigheden en ervaring op het gebied van inzetbaarheid, aangezien u werkgevers zult ontmoeten en nauw zult samenwerken.
 • Een klein ervaren team binnen de sector biedt uitstekende pastorale zorg en kan een authentiek standpunt bieden over hoe de cursus van toepassing is op de praktijk.
 • Gelegenheid om een uniek en breed scala aan plaatsingen in verschillende instellingen in de sector te ervaren.

Toelatingseisen

 • Je moet een undergraduate honours degree hebben behaald of worden voorspeld voor een vak in de geesteswetenschappen of sociale wetenschappen (of gelijkwaardig).
 • Bovendien moeten alle studenten £ 57,20 betalen voor een Enhanced Disclosure van de Disclosure Barring Service. Een succesvolle Enhanced Disclosure is vereist voordat u met de cursus begint.

Three businesswomenTim Gouw / Unsplash

Beurzen

Er zijn beurzen beschikbaar die tot 50% van het collegegeld dekken.

Aanmeldingsprocedure

Om een BGU-beurs aan te vragen, moet je eerst een van onze programma's aanvragen en een plek aangeboden hebben gekregen. Zodra je een aanbieding voor een programma hebt ontvangen, moet je het aanmeldingsformulier invullen dat beschikbaar is op de website van de school.

U wordt gevraagd om te identificeren voor welke beurs u solliciteert en als onderdeel van het proces wordt de aanvragers gevraagd om hun academische prestaties, relevante professionele ervaring en / of carrièredoel te beschrijven. Aanvragers moeten ook verwijzen naar alle andere informatie die hun aanvraag ondersteunt. Dit kan omvatten, maar is niet beperkt tot:

 • Academische verdienste - Er wordt voldaan aan de vereisten voor cursusinvoer, waaronder Engelse taalvereisten, examenresultaten, transcripties, referenties, academische prijzen of onderscheidingen.
 • Carrière-aspiraties - sollicitanten moeten ons vertellen over hun gekozen carrièredoel en hun ambities om bij te dragen aan hun gekozen vakgebied. Aanvragers moeten de relevantie van de voorgestelde academische cursus voor zijn / haar carrièreplannen vaststellen.
 • Financiële behoefte - Aanvragers moeten hun financiële situatie uitleggen en hoe zij van plan zijn de resterende kosten te dekken, mocht hun aanvraag slagen. Zelfs met een beurs zullen aanvragers moeten aantonen dat ze hun kosten van levensonderhoud in het VK kunnen dekken om aan de vereisten voor een Tier 4-visum te voldoen.
 • Ontwikkelingsimpact - Aanvragers moeten uitleggen hoe ze van plan zijn hun studie te gebruiken om zich te ontwikkelen en bij te dragen aan de samenleving in hun eigen land. Aanvragers moeten bewijzen dat ze zich in het verleden hebben verbonden aan de "ontwikkelingsagenda's" door middel van deelname aan relevante projecten.
 • Extracurriculaire activiteit - Aanvragers moeten bewijs leveren van activiteiten, wat hun afgestudeerde eigenschappen heeft verbeterd, bijvoorbeeld voorbeelden van vrijwilligerswerk, leiderschap en liefdadigheidswerk.

Aanvraagformulieren moeten worden ingevuld en verzonden naar admissions@bishopg.ac.uk en moeten duidelijk worden gemarkeerd met 'International Scholarship Application' in de onderwerpregel.

Hoewel BGU dit aanbod van beurzen aanbiedt, kan het niet garanderen dat uw aanvraag voor een succesvol zal zijn. Het aanvraagproces voor beurzen is concurrerend en BGU behoudt zich het recht voor om geen beurzen toe te kennen aan degenen die bewijzen van de bovenstaande criteria, als de aanvraag niet van de vereiste kwaliteit is.

Alle toegekende beurzen zijn geldig gedurende de looptijd van het programma, voor postdoctorale aanvragers is dit een jaar en voor niet-gegradueerde aanvragers is dit drie jaar.

Over de cursus

Je wordt aangemoedigd om kritische zelfreflectie en zelfmanagementvaardigheden te ontwikkelen, samen met het ontwikkelen van het vermogen om te leren door reflectie van praktijk en ervaring. U krijgt ook de gelegenheid om een onderzoeksproject uit te voeren dat relevant is voor uw praktijk. Deze mastercursus is gericht op gevorderde beoefenaars, supervisors en managers die werken of vrijwilligerswerk doen op het gebied van gezondheidszorg en sociale zorg, die uitgebreide ervaring hebben in de praktijk en wiens huidige rol is het leiden, ondersteunen en uitdagen van degenen die in het veld werken.

Tijdens deze cursus krijgt u de gelegenheid om uw eigen manieren om situaties en problemen te benaderen uit te werken door andere perspectieven te verkennen en door meer zelfbewustzijn. Het programma is ontworpen om uw vermogen te verbeteren om problemen aan te pakken die betrokken zijn bij de succesvolle implementatie van de praktijk en bij het waarborgen van betere resultaten. Je wordt aangemoedigd om een beter begrip van jezelf te ontwikkelen en van de theoretische kwesties die de aard van leiderschap onderzoeken, waardoor je vermogen om complexe kwesties in de toekomst te beheren, wordt vergroot.

modules

 • Proefschrift
 • Professionele beoordeling en besluitvorming
 • Toezicht op artsen in de gezondheidszorg en sociale zorg
 • Onderzoeksvaardigheden
 • De essentie van leiderschap
 • Organisatie analyse

Beoordeling

Een verscheidenheid aan beoordelingen zal worden gebruikt, waaronder presentatie, observatie, relatie opbouwen en onderzoeksvaardigheden, ICT, kritisch denken en analyseren, die allemaal zijn ontworpen om uw professionele vaardigheden te verbeteren. We verwachten van studenten dat zij een vroege en belangrijke bijdrage leveren aan verbetering op hun werkplek.

Carrière en verdere studie

Het doel van deze cursus is om uw kansen op werk te verbeteren en u in staat te stellen uw persoonlijke leerdoelen te bereiken. Afgestudeerden van deze cursus kunnen hun carrière op hun eigen werkplek ontwikkelen of zoeken naar doorgroeimogelijkheden binnen het bredere veld Gezondheidszorg en sociale zorg. Dit omvat wettelijke, particuliere, onafhankelijke en vrijwillige aanbieders. Typische loopbaan- en trainingsvoortgangsroutes voor MA-studenten omvatten ook gebieden als lesgeven of verdere academische studie (bijvoorbeeld een promotieonderzoek).

Ondersteuning

Studeren aan BGU is een studentgerichte ervaring. Medewerkers en studenten werken samen in een vriendelijke en ondersteunende sfeer als onderdeel van een intieme campusgemeenschap. U zult elk personeelslid persoonlijk kennen en er zeker van zijn dat u hen benadert voor hulp en advies, en medewerkers zullen u herkennen, niet alleen van het zicht, maar als een individu met unieke talenten en interesses. Wij zullen er zijn om u te ondersteunen, persoonlijk en academisch, van introductie tot afstuderen.

** £ 2.000 internationale beurs beschikbaar. Succesvolle kortingen worden toegekend op informatie in de persoonlijke verklaring. Een gunningspanel wordt getrokken uit senior leden van de instelling.

Laatst bijgewerkt op May 2020

Over de school

Here at Bishop Grosseteste University (BGU), we’ve been educating students in the historic heart of the City of Lincoln for over 150 years, located on a beautifully green and pleasant campus just a fe ... Lees meer

Here at Bishop Grosseteste University (BGU), we’ve been educating students in the historic heart of the City of Lincoln for over 150 years, located on a beautifully green and pleasant campus just a few minutes’ walk from Lincoln Cathedral, Castle and the old Roman city. We’re set on a single-site campus, so just about everything you need is close by, whether it be your tutors, your friends, your lectures or the places in which you like to relax. Lees Minder