HEALTHCARESTUDIES.NL

Vergelijk Deeltijd MA's in Medische studies in Duitsland 2019/2020

Een master's degree of MA, is een zeer gespecialiseerde educatief programma dat geeft studenten een grondige opleiding in hun vakgebied. Veel studenten kiezen voor een master's degree om hun kansen op het vinden van een goed betaalde en concurrerende carrière te verbeteren af ​​te ronden.

Het vakgebied geneeskunde heeft zich bezig met het diagnosticeren, voorkomen en behandelen van menselijke ziekten en verwondingen. Medische studenten leren om zieke mensen te genezen en te verzorgen, door hun diepgaande kennis van het menselijk lichaam en onderwerpen zoals geneesmiddelen en chirurgie te gebruiken.

Duitsland, officieel de Bondsrepubliek Duitsland, is een federale parlementaire republiek in West-Midden-Europa. Het land bestaat uit 16 staten, en de hoofdstad en grootste stad is Berlijn.

Deeltijd MA of Arts in Medische studies in Duitsland

1 Resultaten in Medische studies, Duitsland Filter

Master of Arts in de medische pedagogiek

SRH Hochschule für Gesundheit Gera
Campus Deeltijd 5 semesters Oktober 2019 Duitsland Gera Bonn Stuttgart Heidelberg Karlsruhe Düsseldorf +5 more

De cursus medisch onderwijs (M. A.) georiënteerd zoals Master cursus over de inhoud en de organisatiestructuur van de studies voor het beroep van leraar in het middelbaar beroepsonderwijs in Thüringen (§ 14 ThürLbG).