HEALTHCARESTUDIES

MA's in Onderwijskunde in Noord-Amerika 2021

Een master's degree is een geavanceerd apparaat van de studie die kan worden verdiend in ongeveer twee jaar nadat studenten een bachelor hebben afgerond. Afhankelijk van de school, het verdienen van een MA kan worden gedaan in persoon, online, of zelfs part-time, wat ideaal is voor drukke studenten.

Onderwijs wordt gedefinieerd als het proces van kennis verwerven in welke vorm dan ook, ongeacht of dat nu geloven, gewoonten, vaardigheden of waarden zijn. Individuen kunnen op veel verschillende manieren onderwijs te krijgen en volgen. Sommige methoden kunnen betrekking hebben op lesgeven, verhalen vertellen, open discussies, training en onderzoek.  

De Verenigde Staten van Amerika is gelegen op het continent van Noord-Amerika. Het is het derde grootste land van grootte in de wereld. Het heeft een relatief korte geschiedenis in vergelijking met andere wereld naties, heeft een van de wereld 's grootste economieƫn, en heeft een van de wereld ' s meest diverse bevolkingsgroepen.

MA in Onderwijskunde in Noord-Amerika

1 Resultaten in Onderwijskunde, Noord-Amerika Filter

Master of Arts in Teaching (MAT)

Coastal Carolina University Spadoni College of Education
MA
Engels

Het Master of Arts in Teaching (MAT) -programma is een weg naar initiƫle certificering. Het programma start in juni en studenten doorlopen alle stappen om de volgende juli af ...

Lees meer