HEALTHCARESTUDIES

MA's in Onderwijskunde in de Verenigde Conway Verenigde Staten

Een master's degree is een opleiding hoger dat veel studenten streven te verkrijgen. Het ontvangen van een MA is het bewijs van jaren van hard werk en toewijding aan een specifiek gebied, en het kan de werkgevers dat afgestudeerden zijn goed geïnformeerd en klaar om de ontberingen van de werkplek te behandelen tonen.

Onderwijs wordt gedefinieerd als het proces van kennis verwerven in welke vorm dan ook, ongeacht of dat nu geloven, gewoonten, vaardigheden of waarden zijn. Individuen kunnen op veel verschillende manieren onderwijs te krijgen en volgen. Sommige methoden kunnen betrekking hebben op lesgeven, verhalen vertellen, open discussies, training en onderzoek.  

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Conway County, Arkansas met een bevolking van net onder 70.000 is de bijnaam "The City of Colleges". Het is een uitstekende locatie voor post-secundair onderwijs.

Beste MA in Onderwijskunde in de Verenigde Conway in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Onderwijskunde, Conway Filter

Master of Arts in Teaching (MAT)

Coastal Carolina University Spadoni College of Education
MA
Engels

Het Master of Arts in Teaching (MAT) -programma is een weg naar initiële certificering. Het programma start in juni en studenten doorlopen alle stappen om de volgende juli af ...

Lees meer