MD in General Medicine

Novosibirsk State University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

MD in General Medicine

Novosibirsk State University

headerVanaf het allereerste begin besefte de universiteit dat het huidige tempo van ontwikkeling en de specificiteit van de huidige geneeskunde (introductie van moleculaire en gepersonaliseerde geneeskunde) trainingsartsen met voldoende kennis op verschillende wetenschapsgebieden vereisen. Daarom is het Algemeen Geneeskundig Educatief Programma gebaseerd op een aanpak die hoogwaardige medische training combineert met topspecialisten in verschillende medische gebieden met een uitgebreide opleiding in natuurwetenschappen, sociale en economische disciplines, wiskunde en geesteswetenschappen en studentenparticipatie in onderzoeksprojecten. Het idee achter de introductie van deze specialiteit is om hooggekwalificeerde artsen / onderzoekers op te leiden met expertise in klinische disciplines en met onderzoeksvaardigheden en kennis van de natuurwetenschappen die nodig zijn voor biomedisch onderzoek.

Het doel van de gespecialiseerde klinische opleiding is artsen voor te bereiden met de nodige gedrags- en kritische klinische vaardigheden voor de toepassing van algoritmen voor het verlenen van medische zorg voor dringende en levensbedreigende aandoeningen, preventie, diagnose, behandeling en revalidatie. De afgestudeerden van het programma zijn voorbereid op het nastreven van preventieve, diagnostische, therapeutische, educatieve en organisatorische loopbanen en onderzoek; zij kunnen hun opleiding voortzetten in een stage, residentie, doctoraatsopleiding volgens postdoctorale beroepsopleidingsprogramma's.


Programma doel

Het doel van het educatieve programma is om hooggekwalificeerde artsen te trainen met expertise in klinische disciplines en om onderzoeksvaardigheden en kennis van de natuurwetenschappen te hebben die vereist zijn voor biomedisch onderzoek.


Studieduur

Zes academische jaren.


Taal van instructie

Engels is de instructietaal gedurende de eerste twee jaar van de studie. In dezelfde periode volgen studenten een intensieve cursus Russisch. Vanaf het derde studiejaar is de cursus zodanig georganiseerd dat de cursussen worden gegeven in ziekenhuizen waar de studenten de mogelijkheid hebben om te communiceren met echte patiënten en hun eigen supervisors (leraren) in het Russisch.


Hoe te solliciteren

Toegangsvereisten

Dit programma kan interessant zijn voor degenen die zijn afgestudeerd aan een school, hogeschool of andere onderwijsinstelling en die zich willen kwalificeren als een arts - algemene geneeskunde.

De aanvraagprocedure en deadlines

Tot 15 juni vul je het aanmeldingsformulier op onze website in en bezorg je de vereiste documenten.

  • Kandidaten moeten de toelatingsexamens chemie en biologie in het Engels afleggen
  • Paspoort kopie (alle pagina's)
  • Onderwijscertificaat kopie met apostil
  • Academische transcripties (transcript of record, universitaire graad (en), diplomasupplementen)
  • 2 foto's
  • Curriculum vitae
  • Motiverende brief (1-2 pagina's)
  • Kopie van medische verklaring van algehele gezondheidstoestand
  • Kopieën van HIV-aids-certificaten


Collegegeld

De kosten zijn $ 6000 per jaar.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op November 18, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 1, 2019
Duration
Duur
6 jaar
Voltijd
Price
Prijs
6,000 USD
per jaar
Information
Deadline
Juni 15, 2019
Locations
Rusland - Novosibirsk, Oblast Novosibirsk
Startdatum : Sept. 1, 2019
Aanmeldingslimiet Juni 15, 2019
Einddatum Juni 30, 2025
Dates
Sept. 1, 2019
Rusland - Novosibirsk, Oblast Novosibirsk
Aanmeldingslimiet Juni 15, 2019
Einddatum Juni 30, 2025