Populaire Categorieën

Populaire MD

Doctor in de geneeskunde (MD) is de hoogste graad voor artsen en chirurgen. Afhankelijk van het land, kan het ofwel een professionele doctoraat (zoals in het geval van de VS of Canada), of een onderzoek mate (zoals in het Verenigd Koninkrijk of Duitsland). Doctor in de geneeskunde zijn ontworpen om zeer bekwame medische professionals die kunnen voldoen aan de medische problemen in diverse instellingen zouden bereiden. De opleiding voor een MD graad combineert typisch academische opleiding met geavanceerde klinische ervaring door middel van hands-on praktijk in de gezondheidszorg, bijvoorbeeld in ziekenhuizen, klinieken, medische centra, of verpleeghuizen. MD-programma's kunnen tal van specialisaties, zoals de huisartsenpraktijk, chirurgische geneeskunde, fysiotherapie, gynaecologie, cardiologie, oncologie, psychiatrie, en anderen hebben. Er zijn vele Doctor of Medicine graden aangeboden door toonaangevende universiteiten en andere onderwijsinstellingen over de hele wereld.Begin uw zoektocht naar de opleiding die het beste past bij uw wensen door het hebben van een kijkje bij enkele van de hieronder vermelde meest populaire MD programma's!

Recent toegevoegde MD's

BAU International University Batumi

Arts (md)

April 27, 2017
BAU International University, Batumi biedt Amerikaanse model van één cyclus hoger onderwijs programma "medicijn" dat voldoet aan de internationale normen en wordt uitgevoerd in het Engels.

Kursk State Medical University

Doctor In De Geneeskunde (md)

April 21, 2017
Het programma is ontworpen om gekwalificeerde artsen gericht op de uitoefening van de geneeskunde te trainen. Gestandaardiseerde patiënten worden gebruikt voor medische studenten en het vermogen bewoner van de patiënt geschiedenissen te nemen, communiceren met patiënten, en het bepalen van de diagnose en behandeling te evalueren.

Palacky University

Doctor In De Algemene Geneeskunde

April 18, 2017
De curricula van de opleiding algemene geneeskunde is identiek aan die van de Tsjechische medische studenten, nagestreefd afgezien van wordt in het Engels gegeven. Zij voldoen aan de normen van de Europese Unie.

Universiteiten in Nederlanden

Locatie wijzigen

Wat is een doctor in de geneeskunde (MD)?