Filter
M.D.
Canada Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Medische Studies in Canada 2019/2020

Een MD of Doctor of Medicine, is een academische prestatie die jaren van scholing kunnen nemen om te verkrijgen. Het wordt alleen toegekend nadat studenten hebben laten zien dat ze beschikken over de kennis en ervaring die nodig is om de geneeskunde competent te oefenen.

Als je denkt aan een stelsel van hoger onderwijs die je leven positief zal beïnvloeden, terwijl het geven van je praktische kennis en vaardigheden, dan Canada 's onderwijssysteem is wat je nodig hebt. Reizen naar Canada voor uw opleiding zal u de creativiteit en de innovatie van de docenten in deze hogere onderwijsinstellingen waarderen.

Medische Studies in Canada

Lees meer Lees Minder
Andere programma's in in Noord-Amerika

gevonden resultaten

Pacific Rim College

De arts van de Traditionele Chinese Geneeskunde is 10-semester programma dat diep onderzoekt gebieden van de traditionele Chinese geneeskunde, zoals psychologie, oncologi ... [+]

Doctor in de Traditionele Chinese Geneeskunde

De arts van de Traditionele Chinese Geneeskunde is 10-semester programma dat diep onderzoekt gebieden van de traditionele Chinese geneeskunde, zoals psychologie, oncologie, gerontologie, acupunctuur detox, onderzoek en de klassieke teksten die eerst opgenomen de beginselen van deze krachtige en oude systeem van de geneeskunde.

Nieuwe studenten kunnen zich rechtstreeks aanmelden voor dit programma of het als een 1-jarig postuniversitair programma volgen na voltooiing van het Diploma van Acupunctuur en Oosterse Geneeskunde of een 2-jarig postuniversitair programma na voltooiing van het Diploma van Acupunctuur. Het curriculum is hetzelfde, ongeacht of studenten rechtstreeks van toepassing zijn op dit programma of een toelatingsexamen doen op basis van de bovengenoemde programma's.... [-]

Canada Victoria
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
10 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands