M.D. in de Verenigde Kaunas in Litouwen

Beste Doctors in de Geneeskunde (MD's) in de Verenigde Kaunas in Litouwen 2019

Master

Een doctor in de geneeskunde is een zeer geavanceerde graad die ongeveer zes jaar werk vereist. Veel MD-programma's vereisen een combinatie van klaswerk, research papers, en hands-on klinische praktijk om studenten als artsen te certificeren.

De Republiek Litouwen is de officiële naam van het land. Het wordt gevonden in noordelijke deel van Europa. Litouwen waardeert wetenschap en techniek in hun onderwijs hoog. Het heeft de fundamentele aspecten van primaire, secundaire en tertiaire niveaus van onderwijs. Litouwen is een andere toonaangevende land in de verstrekking van kunst, wetenschap, techniek en technologische opleidingen. Litouwen heeft een aantal uitdagingen geconfronteerd in het hoger onderwijs de afgelopen jaren, dat leidde tot de oprichting van de 20 universiteiten om de toegankelijkheid te verbeteren.

Kaunas is beroemd om haar culturele erfgoed en academische waarde. Onderwijsinstellingen in de stad, zoals Vytautas Magnus University, Litouwse University of Health Sciences, en Aleksandras Stulginskis University zijn empowerment van menselijk kapitaal met een kwaliteit van het onderwijs sinds jaren.

Medische Studies in de Verenigde Kaunas in Litouwen

Lees meer

Arts - meester van de geneeskunde

Lithuanian University of Health Sciences
Campus Voltijd 6 jaar September 2019 Litouwen Kaunas

De studies eindigen in het algemeen theoretisch examen en praktische (door het bed van de patiënt) examen en als het wordt doorgegeven aan de persoon is bekroond met de Master of Science in de geneeskunde en de kwalificatie van de arts. [+]

De studies van het programma van de Geneeskunde zijn geïntegreerd, de laatste voor 6 jaar en bestaan ​​uit 54 onderwerpen van algemeen universitair onderwijs, fundamenteel en speciale geneeskunde, die volume 24 studiepunten (of 360 ECTS). Vanaf het tweede jaar alle vakken in de Faculteit der Geneeskunde worden bestudeerd, volgens de nieuwe probleemgestuurd onderwijs model, wanneer de studies worden uitgevoerd naar aanleiding van de theoretische en klinische modellen.

Tijdens de eerste helft van de opleiding (3 jaar) het onderwerpen van algemene University opleidingen, zijn fundamentele humanitair-maatschappelijke onderwerpen bestudeerd, waarin algemene Universitair onderwijs, alsmede onderwerpen van fundamenteel en pre-klinische geneeskunde (bv, Anatomie, Menselijke bieden histologie en embryologie, cytologie en Parasitologie, Genetica en beweging, ademhaling, bloedsomloop en andere modellen), die de kennis over de lichaamssamenstelling en de functie van de gezonde en zieke, noodzakelijk voor verdere studies.... [-]