HEALTHCARESTUDIES

Deeltijd M.D.s in de Verenigde San Diego de Verenigde Staten 2020/2021

Een doctor in de geneeskunde is een promotie-level diploma dat ten minste zes jaar studie, onderzoek en hands-on praktijk vereist om geld te verdienen. Om een ​​MD te krijgen, moet de student medische school gevolgd door een stage en een verblijf in een algemeen ziekenhuis of een speciale kliniek te voltooien.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

San Diego is de belangrijkste stad van de provincie van Californië, gelegen aan de kust van de Stille Oceaan. San Diego wordt beschouwd als een van de meest geletterde steden van de VS. Uit een enquête blijkt dat ongeveer 41 procent van het individu op of boven de leeftijd van 25 zijn tenminste graad houder bachelor.

Deeltijd Doctor in de Geneeskunde (MD) in de Verenigde San Diego in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Doctor in de natuurgeneeskundige geneeskunde

Bastyr University
M.D.
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
4&nbsp;-&nbsp;5 jaren
Engels
Campus

Studenten studeren natuurgeneeskundige geneeskunde aan de Universiteit Bastyr omdat ze een carrière die resoneert met hun kernwaarden, waaronder een geloof in natuurlijke gene ...

Lees meer