MHA - meester van de gezondheidsdienst

Algemeen

Beschrijving van opleiding

1

Passion for Health

Voor u een baan in de gezondheidszorg management is veel meer dan alleen een carrière-optie van de vele. Je hebt een passie voor de gezondheid. Je beschikt over een diepe en ernstige begeerte om je hele professionele leven te plegen:

 • Verbetering van kosteneffectieve gezondheidszorg
 • Uitbreiding van de toegang van patiënten tot noodzakelijke zorg en state-of-the-art behandelingen
 • Het bevorderen van preventie van ziekten en gezond gedrag
 • Zorgen voor medisch personeel, systemen en installaties steeds verbetering van de kwaliteit van het leven

Canadese gezondheidszorg leider

Wij delen uw passie. Al meer dan 45 jaar, heeft de Telfer School of Management een belangrijke rol in de Canadese gezondheidszorg gespeeld door het opstellen van getalenteerde mannen en vrouwen om leidinggevende posities in alle gebieden en op alle niveaus van ons land steeds veranderende aannemen, het verhogen van complexe gezondheidszorg.

2

Wat we aanbieden

Alle Telfer MHA studenten snel vinden zinvol, de moeite waard banen na het afstuderen. De reden achter hun onmiddellijke carrière succes is eenvoudig. De Telfer MHA:

 • Biedt onze afgestudeerden met een solide basis in de belangrijkste gebieden van de bedrijfsvoering
 • Bereidt hen op de uitdagingen die inherent zijn aan de moderne systemen voor de gezondheidszorg aan te pakken
 • Stelt hen in staat om de vaardigheden die ze geleerd hebben in de academische opleidingen van toepassing zijn op een vier maanden administratieve residentie in een van de meer dan 90 dynamische instellingen in de gezondheidszorg

Verwerven kennis van de belangrijkste gebieden van de bedrijfsvoering

De Telfer MHA armen u de kennis en vaardigheden die je nodig hebt op tactisch niveau (vaststellen van budgetten, het beheer van teams, het toewijzen van middelen) en het strategisch niveau (instellen van richting, het beheren van veranderingen, aansporen innovatie). Allen zijn essentiële aspecten van het werk in de publieke en private sector van de gezondheidszorg.

Leer vaardigheden om de kenmerkende uitdagingen van de moderne gezondheidszorg aan te pakken

Healthcare is anders dan andere bedrijfstakken. De bottom line op dit gebied is niet alleen gebaseerd op de winsten en verliezen, maar vooral op de kwaliteit en veiligheid van de patiëntenzorg en het succes van gezondheidsuitkomsten van preventieve behandelingen om de langdurige zorg. De Telfer MHA beschikt u over de essentiële vaardigheden die je nodig hebt op de kenmerkende uitdagingen van dit unieke gebied te nemen:

 • Integratie van de gezondheidszorg
 • Het beheren van de kosten-effectieve levering van de kwaliteit van de gezondheidszorg
 • Het verbeteren van de service bereikbaarheid en wachttijden te verminderen
 • Het verzachten van de effecten van de professionele tekorten
 • Het stimuleren van innovatie en verandering in de gezondheidszorg systemen en strategieën
 • Toonaangevende teams van diverse gezondheidswerkers in de uitoefening van uw gedeelde doel-het verbeteren van de kwaliteit en veiligheid van de patiëntenzorg

Get on-the-job training en real-world ervaring

Het meest opvallende kenmerk van de Telfer MHA is de exclusieve bestuurlijke residency. Het vindt plaats in uw uiteindelijke academische zitting, je vier maanden residency geeft u een buitengewone kans uw business en gezondheid-management kennis en vaardigheden in praktijk te brengen.

Flexibel programma leveringsopties, geavanceerde kwalificaties, unieke leermogelijkheden

De Telfer MHA kunt u ook:

 • U kunt kiezen uit twee flexibele programma leveringsmogelijkheden afgestemd op uw agenda past
 • Verdien de geavanceerde kwalificaties die je nodig hebt om geavanceerde onderzoek in de gezondheidszorg en het beleid uit te voeren
 • Ervaar leermogelijkheden die u buiten het klaslokaal

De kans grijpen. Begin uw mooie carrière meteen. Kies de Telfer MHA.

Program Delivery Opties die bij u past

Niet alle Telfer MHA studenten zijn hetzelfde. De meeste willen hun carrière in de gezondheidszorg te lanceren. Sommige vereisen een graduaat in de gezondheidszorg om de deur te openen naar een mooie carrière shift. Terwijl anderen klinische opleiding als gezondheidswerkers bezitten en willen hun carrière te versnellen of krijgen een extra professionele kennis en vaardigheden toe te passen in hun huidige posities. Wat uw ambitie, de Telfer MHA heeft een programma levering optie voor je.

intensief optie

Deze optie is ideaal voor studenten die willen snel hun carrière overgang naar gezondheidsmanagement. Als een full-time student, zult u het programma cursussen te voltooien in 12 maanden en dan begin je vier maanden administratieve residency, zodat u de grond lopen in een gezondheids-leidinggevende functie in slechts 16 maanden te raken. U vindt registreren voor een combinatie van dag-, avond- en intensieve cursussen. Wees bereid om 15 uur per week te besteden aan de klas eisen en tweemaal die tijd om individuele en collectieve werk en studie buiten het klaslokaal.

Working-professionele part-time optie

Deze optie is de ideale keuze voor ervaren werkende professionals die hun vaardigheden willen snel en grondig te verbeteren. Als een part-time student, zult u het programma cursussen en je vier maanden full-time administratieve residency in slechts 28 maanden af ​​te ronden. Sommige cursussen worden geleverd volgens een intensieve schema en wordt geleverd als een combinatie van lessen aangeboden gedurende een week (dag of avond) en weekend (dag of avond) gedurende een korte periode (1-3 weken). Dit zal vereisen dat u bevrijden jezelf van werk naar klasse (het equivalent van ongeveer 11 dagen (hele dag of halve dag) over de duur van het programma) bij te wonen.

Wees bereid om te besteden zes tot 12 uur per week aan individuele en collectieve werk en studie buiten het klaslokaal.

3

Exclusive Residency

Breng vier maanden in een dynamische zorgomgeving. Werken met ambtenaren te maken en uit te voeren cruciale beslissingen. Voltooi waardevolle projecten die je helpen je carrière doelen. Ervaar het dag-tot-dag leven van een manager in de gezondheidszorg. Het is allemaal onderdeel van de Telfer MHA administratieve residency-een exclusieve functie van de Telfer MHA.

Het vindt plaats in uw uiteindelijke academische zitting, je vier maanden residency geeft u een buitengewone kans om nauw samen te werken met de beste Canadese leiders in de gezondheidszorg en in de praktijk van uw business en gezondheid-management kennis en vaardigheden. Dit is hoe het werkt:

duidelijke richtsnoeren

Wanneer je je studie te beginnen, zul je in overleg met select Telfer School faculteit leden en Executives in Residence. Deze zeer ervaren, goed aangesloten professionals zal u helpen uw carrière doelen en doelstellingen residency te verduidelijken, en bepaal de residency plaatsing die het beste is voor jou. Een residency tijdlijn is ook beschikbaar om u te helpen anticiperen op de belangrijkste residency mijlpalen.

Een overvloed aan keuzes

We werken samen met meer dan 90 gerenommeerde organisaties in de gezondheidszorg. Dit zijn lokale, provinciale en nationale instanties die het brede scala en de verscheidenheid van de gezondheidszorg vast te leggen: onderzoeksfaciliteiten; publieke, private en not-for-profit organisaties; ministeries van Volksgezondheid en wettelijke en administratieve kantoren; en grote academische ziekenhuizen, de gemeenschap ziekenhuizen, de primaire zorg-instellingen en andere community-based instellingen. Wat uw focus en carrière interesse, de Telfer MHA heeft een partnerschap dat past bij uw behoeften.

Ondersteuning van experts in de gezondheidszorg

Wanneer u uw residency organisatie heeft gekozen, zult u worden gekoppeld aan een toonaangevende executive bij deze zorginstelling. Bekend als leermeesters, deze topbestuurders niet alleen toezicht op de administratieve residenties van Telfer MHA studenten, maar ook dienen als mentoren, waardoor u met waardevolle professionele en loopbaanadvies tijdens uw verblijf en daarbuiten.

Zet uw onderwijs in actie. Leer van de leiders. Kies de Telfer MHA.

4

Toelatingscriteria

U moet voldoen aan de volgende vier criteria in aanmerking komen voor toelating tot de Telfer MHA:

 • Beschikken over een baccalaureaat van een Canadese school of het equivalent van een school buiten Canada en het bereiken van een minimale draagkracht van B of 70 procent. Alle post-secundaire studies worden beschouwd als ten tijde van de toelating, met de meest recente studies wordt overwogen in de eerste plaats. Een beperkt aantal kandidaten kan worden beschouwd voor toelating als ze niet een universitair diploma te houden of niet voldoen aan de minimale academische eisen. Deze potentiële kandidaten moeten belangrijke leidinggevende of professionele opleiding en ervaring (minimaal 10 jaar) hebben, en harde bewijzen voor aanzienlijke beheerstaken en gestage carrière progressie te tonen in deze tijd.
 • Een minimum van drie jaar full-time leidinggevende of professionele werkervaring. Part-time en in de zomer banen en stages coop tellen niet mee voor dit nummer, maar worden positief beschouwd tijdens de bestandsoverdracht evaluatie.
 • Het bereiken van een concurrerende score in de Graduate Management Admission Test of de Graduate Record Examination.
 • Gekenmerkt door een hoog niveau van bekwaamheid in het Engels.

Verplichte toelatingsproeven

De MHA programma aangeboden in het Engels vereist een concurrerende score in de Graduate Management Admission Test (GMAT) of Graduate Record Examination (GRE). De GMAT of GRE is verplicht voor zowel de intensieve en professionele MHA programma en kan niet worden afgeweken.

 • GMAT Een totale score van ten minste de 50e percentiel is vereist met een minimum van de 45e percentiel in verbale en kwantitatieve. Vorig jaar de gemiddelde score was 611 en het bereik 550-780.
 • GRE (General Test) Een minimale totale score van 310 met ten minste de 45e percentiel in verbale en 40 kwantitatief. NB GRE Subject Tests worden niet geaccepteerd.

Kennis van het Engels is verplicht

Alle Telfer MHA kandidaten wier eerste taal is Engels of Frans moeten aan de Telfer Graduate Office een van de volgende handelingen uit om hun vaardigheid te tonen in het Engels:

 • Het bewijs van voltooiing in de afgelopen vijf jaar, van een eerdere opleiding in een Engels taal universiteit.
 • Het bewijs van de recente langdurige verblijf en de uitoefening van een beroep in een Engels sprekende
 • land (normaal ten minste vier jaar in de afgelopen zes jaar)
 • Een score van ten minste 100 (Internet-based) of 250 (computer-based) van de Test van het Engels als vreemde taal (TOEFL)
 • Een score van ten minste 7 in ten minste drie van de vier Academisch Internationaal Engels Language Testing System (IELTS) testen (lezen, luisteren, schrijven, spreken) en ten minste 6 in de vierde. De Algemene Opleiding IELTS test wordt niet geaccepteerd.
 • Een score van ten minste 14 op de CANTEST, beheerd door de Universiteit van Ottawa, met
 • geen individuele test score onder 4,0, samen met een score van 4,5 op de mondelinge onderdeel van de test.
 • Een score van ten minste 68 op het Pearson Test van het Engels (Academic) (PTE Academic)

Met betrekking tot testscores, kunnen ze niet meer dan twee jaar met ingang van 1 september van het jaar van de potentiële toetreding tot de Telfer MHA zijn. \

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The world is changing. And so is the world of business. At the Telfer School of Management at the University of Ottawa, we’ve understood that what matters goes beyond what you can count. We strive to ... Lees meer

The world is changing. And so is the world of business. At the Telfer School of Management at the University of Ottawa, we’ve understood that what matters goes beyond what you can count. We strive to maintain a network of high-quality connections - and what matters to us is to put you at the centre of everything. Lees Minder